Κακοκαιρία "Ντένις": Τρίτος νεκρός στην Ουαλία – Μεγάλες καταστροφές στη Βρετανία

Ένας ακόμη άνθρωπος και συγκεκριμένα ένας 60χρονος άντρας έχασε τη ζωή του εξαιτίας της σαρωτικής επέλασης της καταιγίδας «Ντένις» από τη Βρετανία, ανεβάζοντας τη λίστα των θυμάτων στους τρεις. Πιο συγκεκριμένα, ο 60χρονος άντρας έπεσε σε ποτάμι της Ουαλίας κατά την επέλαση του κύματος κακοκαιρίας και δεν κατάφερε να βγει ζωντανός. Νωρίτερα, είχαν σκοτωθεί ένας 18χρονος στο Κεντ και ένας ακόμη άνδρας κοντά στο Margate Harbour.

Οι άνεμοι σάρωσαν με 150 χλμ την ώρα το Νησί, αφήνοντας πίσω τους πλημμυρισμένους δρόμους, καλλιέργειες, κατοικημένες περιοχές και ποτάμια, δεκάδες πεσμένα δέντρα σε αυτοκίνητα και σπίτια και ένας χάος που οι κάτοικοι των περιοχών το περιγράφουν ως «πρωτοφανές».

Την Κυριακή, στήθηκαν μεγάλες επιχειρήσεις για τον εντοπισμό δύο αγνοούμενων γυναικών, σε δύο διαφορετικά περιστατικά. Η μία, ηλικίας 20 ετών, βρισκόταν στο Μπράιτον και παρά τις πολύωρες προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί, όπως και η δεύτερη γυναίκα.

Μέσα σε ένα 24ωρο, η Πυροσβεστική έλαβε τουλάχιστον 614 κλήσεις για πλημμύρες, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ για μία και μόνο ημέρα.

Πηγή: protothema.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ