Εξανάγκασαν το 8χρονο παιδί τους να μείνει γονατιστό επί 9 ώρες επάνω σε σπόρους από σιτάρι

Ο Σεργκέι Καζάκοφ και η σύζυγος του Αλίνα είναι δυο γονείς από την πόλη Ομσκ της Ρωσίας. Ο Σεργκέι και η Αλίνα, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 4,5 χρόνια και 1,5 χρόνια αντίστοιχα επειδή βασάνισαν τον 8χρονο γιό τους.

Για κάποιο παιδικό παράπτωμα (οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο μικρός έτρεχε μέσα στο σπίτι) οι δυο γονείς αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον μικρούλη. Τον εξανάγκασαν να παραμείνει γονατιστός με γυμνά γόνατα επάνω σε σπόρους από σιτάρι επί 9 ολόκληρες ώρες.

Όπως είναι φυσικό ύστερα από λίγο τα γόνατα του παιδιού έγιναν μια ανοιχτή πληγή, ενώ οι σπόροι έκαναν ακόμη περισσότερο επώδυνη την τιμωρία, αφού έμπαιναν μέσα στα πληγιασμένα του γόνατα.

Το παιδί ύστερα από τόσες ώρες δεν άντεξε και λιποθύμησε και οι δυο γονείς αναγκάστηκαν να το πάνε στο νοσοκομείο της περιοχής. Εκεί οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία για το συμβάν και οι γονείς συνελήφθησαν. Για να αφαιρεθούν οι σπόροι που είχαν μπει μέσα στα γόνατα του, οι γιατροί αναγκάστηκαν και έβαλαν τον 8χρονο στο χειρουργείο και με ολική αναισθησία τους αφαίρεσαν όλους.

Στο δικαστήριο η μητέρα ικέτευσε το παιδί της να τη συγχωρέσει ενώ στους δικαστές παραδέχτηκε πως έδωσε και εκείνη τη συγκατάθεση της για αυτήν την τιμωρία. 

Οι γονείς έχουν προφυλακιστεί ενώ το παιδί μένει προσωρινά σε ορφανοτροφείο μέχρι οι αρχές να του βρουν σπίτι και κάποια ανάδοχη οικογένεια.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ