Το “My Zone” της Τάμτα θα είναι το soundtrack της Βελγικής ταινίας “Losers Revolution”

“My Zone” ονομάζεται το νέο τραγούδι της Τάμτα, το οποίο ντύνει μουσικά ως soundtrack την Βελγική κωμική ταινία “Losers Revolution”,  που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου.


Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του διεθνούς single της «Sex With Your Ex» που έχει ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό, επιστρέφει με ακόμα ένα αγγλόφωνο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο αγγλόφωνο EP της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από τη Minos EMI, a Universal Company και ξεπερνώντας για άλλη μια φορά τα ελληνικά σύνορα ντύνει με το νέο της τραγούδι την βελγική κωμική ταινία “Losers Revolution”.

Το «My Zone» είναι ένα trap τραγούδι με electro επιρροές και φέρει την υπογραφή των Boombamontana, ενώ ήδη ακούγεται στα επίσημα τρέιλερ της ταινίας «Losers Revolution» που κυκλοφορούν εδώ και λίγες μέρες.

Με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2019 («Replay», «Senorita») αλλά και με τις πρώτες γεύσεις του αγγλόφωνου EP της («Sex With Your Ex», «My Zone»), είναι σίγουρο πως η Τάμτα θα μονοπωλήσει και το 2020 το ενδιαφέρον της εγχώριας αλλά και διεθνούς pop σκηνής.

Πάρτε μια γεύση από το My zone

Δείτε το official trailer του «Losers Revolution»
https://www.youtube.com/watch?v=CHy8uLKP15Q

Ακολουθήστε την Tamta στα social media
Spotify: http://bit.ly/Tamta_Spotify
Facebook: http://bit.ly/TamtaFacebook
Twitter: http://bit.ly/TamtaTwitter
Instagram: http://bit.ly/TamtaInstagram

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ