Το Καρναβαλοχωριό ανοίγει τις πόρτες του στις 20 Ιανουαρίου

Για πρώτη φορά η Καλαμάτα θα αποκτήσει το δικό της Καρναβαλικό Χωριό. Ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες στο επάνω μέρος της Κεντρικής Πλατείας της πόλης τοποθετήθηκαν τα σπιτάκια, τα οποία διαμορφώθηκαν και βάφτηκαν κατάλληλα για να υποδεχθούν τα γκρούπ του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού και όλους φυσικά τους επισκέπτες.

Σε αυτόν τον υπέροχο χώρο τα καρναβαλικά πληρώματα θα μπορούν να εκθέτουν τις στολές τους, να διοργανώνουν διάφορα events με μουσική και χορό και γενικά να έχουν το δικό τους ‘’σπιτάκι-στέκι’’. Μάλιστα εχτές Παρασκευή 17 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Καλαματιανού Καρναβαλιού στο πλαινό μέρος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας η κλήρωση για τα σπιτάκια, παρουσία εκπροσώπων των γκρούπ και από την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου το Καρναβαλοχωριό ανοίγει τις πόρτες του και τα γκρουπ θα μπορούν να μεταφέρουν την στολή τους στο σπιτάκι τους και να το διαμορφώσουν , όπως θέλουν. Τα επίσημα εγκαίνια του Καρναβαλοχωριού θα πραγματοποιηθούν μέσα στο τέλος της ερχόμενη εβδομάδας.

Στο Καρναβαλοχωριό θα λειτουργήσει και το Carnival Radio, ενώ από πλευράς τους η Οργανωτική Επιτροπή και η Καρναβαλική Σύγκλητος έχουν ετοιμάσει πολλά δρώμενα καθ’όλη την διάρκεια της λειτουργίας του Καρναβαλοχωριού με πολλή μουσική, χορό, κληρώσεις, διαγωνισμούς και δώρα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Καρναβαλιού.   

Οι ώρες λειτουργίας του Καρναβαλοχωριού είναι 18.00 – 21.00. Αυτές τις ώρες θα βρίσκονται στον χώρο Μέλη της Οργανωτικής επιτροπής και της Καρναβαλικής Συγκλήτου, για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ