Tέλος από τον ΣΚΑΪ η Ελεάννα Τρυφίδου – Ολο το παρασκήνιο

Δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ η  Ελεάννα Τρυφίδου. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, από σήμερα παύει να ανήκει στο δυναμικό του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμός ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι στη δημοσιογράφο το τέλος της συνεργασίας τους.

Τα προβλήματα στην σχέση του καναλιού με την δημοσιογράφο είχαν αρχίσει από τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό με τον “κανιβαλισμό” της σεξουαλικής επίθεσης που είχε δεχτεί η άτυχη φοιτήτρια του ΑΠΘ. Ακολούθησε το μεγάλο πρόστιμο και η απόφαση του ΕΣΡ που δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Το κανάλι και η αρχισυντάκτρια είχαν τον τελευταίο καιρό διάσταση απόψεων ως προς το περιεχόμενο και τον χειρισμό της θεματολογίας της εκπομπής, κάτι που προφανώς οδήγησε σε οριστική μεταξύ τους ρήξη.

Το περιστατικό που χρεώθηκε στην Ελεάννα Τρυφίδου – Ειχε αναλάβει την ευθύνη

Η εκπομπή Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα, θεώρησε πολύ αστεία και καθόλου κατακριτέα την πράξη ενός φοιτητή ο οποιος αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε μια 20χρονη φοιτήτρια η οποία βρισκόταν στο χώρο της βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διάβαζε. 

Η εν λόγω σκηνή έγινε αντικείμενο χυδαίου σχολιασμού από τον Γιώργο Λιάγκα και το πάνελ του. 

Μάλιστα, ακόμα και οι γυναίκες στο πάνελ ξεκαρδίστηκαν και δεν σταμάτησαν να κάνουν πλακίτσα με το θέμα. 

Ακούστηκαν ατάκες όπως «έσταζε το ταβάνι;», «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε» ενώ κάποια στιγμή η Τσολάκη ρώτησε τον «αν υπήρχε συναίσθημα ανάμεσα στους δύο» ενώ είχε ξεκαρδιστεί από τα γέλια. 

Στο τέλος, ο ρεπόρτερ είπε ότι ο φοιτητής παραδέχτηκε την πράξη του και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως ένα έτος ή χρηματική ποινή, ανάλογα με το τι θα αποφασίσει ο εισαγγελέας. 

Και τότε ο Λιάγκας σχολίασε: «Ωραίος παιδιά, μια χαρά».

Μετά την σωρεία αρνητικών σχολίων που δέχθηκε η εκπομπή για τα παραπάνω, ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να τοποθετηθεί διορθωτικά. 

«Μια τέτοια πράξη είναι απολύτως καταδικαστέα από όλους. Εμείς εδώ ως εκπομπή κάναμε ένα λάθος χθες. Το συγκεκριμένο θέμα το αντιμετωπίσαμε σαν να ήμαστε σε ένα καφενείο σε μια παρέα, γιατί έχει και μία αστεία διάσταση. Κάναμε μια πλάκα χωρίς να δείξουμε τη ξεκάθαρη θέση μας, ότι αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο. Επειδή στεναχωρήσαμε κάποιους τηλεθεατές, να πούμε ότι δεν το θέλαμε. Η θέση μας είναι αυτή και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ τόνισε: «Ήταν μια άτυχη στιγμή».

thetoc

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ