Spoiler για το Κόκκινο Ποτάμι: Τι αποκάλυψε ο "Θεόκλητος"

Ο ηθοποιός, Στέφανος Κυριακίδης, σε συνέντευξή του στο TV Έθνος μίλησε για τον ρόλο του στο «Κόκκινο Ποτάμι», ως «Θεόκλητος», και έκανε μια αποκάλυψη για τη συγκλονιστική συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του ΟΡΕΝ.

«Το «Κόκκινο Ποτάμι» έχει στοιχεία έπους, όσο και αν ακούγεται περίεργο. Κάθε επεισόδιο, έχει την κορύφωση του. Από εδώ και πέρα βλέπουμε να εξελίσσεται η γενοκτονία, βλέπουμε να χάνεται κόσμος, αγωνιούν οι περισσότεροι και ο καθένας με τον τρόπο του. Ξαφνικά συνειδητοποιούν όλοι ότι τα πράγματα πια δεν είναι όπως θα ήθελαν να είναι. Ανθρωποι που μέχρι πρότινος ήταν κολλητοί πλέον βρίσκονται σε αντίθετα στρατόπεδα. Η αγάπη έχει αντικατασταθεί από το μίσος και τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνα. Είναι μια πορεία Γολγοθά αυτό που θα δείτε στη συνέχεια και για την Εκκλησία αλλά και για όλο τον ποντιακό Ελληνισμό. Το τέλος αυτής της ιστορίας θα ξυπνήσει και συνάμα θα θυμίσει πολλά πράγματα» υπογράμμισε ο ηθοποιός.

«Ο Θεόκλητος προσπαθεί με κάθε τρόπο να γλιτώσει κόσμο. Και το κυριότερο απ’ όλα, θα καλέσει τον κόσμο για αγώνα» ανέφερε.

Ερωτηθείς αν η ζωή του “Θεόκλητου” θα κινδυνεύσει στη συνέχεια απάντησε ότι «Είναι συγκλονιστικό το φινάλε αυτού του ανθρώπου».

Σχολιάστε το άρθρο:


πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ