“Η βαλίτσα με τις τρεις τσαγιέρες | 25 και 26 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο Φιλαρμονικής Καλαμάτας

Μία τρυφερή παράσταση για την αποδοχή του ξένου και του διαφορετικού, για την αγάπη και την ελευθερία, για τη φιλία, με πρωταγωνιστές ένα κορίτσι και έναν δράκο και ζωντανή μουσική (κιθάρα – φλογέρα) και κούκλες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι 25 και 26 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας.

Πρόκειται για την παράσταση “Η βαλίτσα με τις τρεις τσαγιέρες”  βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου (εκδόσεις Πατάκη) σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιάννη Δρίτσα.

Ποιός θα τολμούσε να ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του δάσους κι ακόμη παραπέρα …με μόνο εφόδιο μια βαλίτσα με τρεις τσαγιέρες ενώ ξέρει πως στο δάσος αυτό ζει ένας δράκος; Μόνο το μικρό ατρόμητο κορίτσι που οι γονείς του το μεγάλωσαν χωρίς φόβο.

« Ίσως όλοι οι δράκοι της ζωής μας να’ναι πριγκίπισσες , που δεν προσμένουν παρά την ώρα που θα μας δουν όμορφους και τολμηρούς. Ίσως κάθε τι τρομαχτικό να’ναι, στο απώτατο βάθος του έρημο και αβοήθητο και να προσμένει από μας βοήθεια.» Rainer Maria Rilke

ΠΑΙΖΟΥΝ : EΛΕΝΗ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΠΑΝΟΣ ΤΑΝΤΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΥΚΛΕΣ: TΣΙΚΙΜΠΟΜ

25 ΚΑΙ 26 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο Φιλαρμονικής Καλαμάτας

ΔΩΡΕΑΝ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η κράτηση θέσεων  στο ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6945103822

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ