“Athanasiou Group” στην Καλαμάτα | Οι ειδικοί στον χώρο των καυσίμων

Η εταιρεία Athanasiou group είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταθμούς εξυπηρέτησης φροντίδας-φύλαξης- και ανεφοδιασμού καυσίμων οχημάτων και σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα με συνολικές εγκαταστάσεις στην καρδιά της Καλαμάτας, στην Νέα Είσοδο,  που ξεπερνούν τα 13.000m και ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο βρίσκεται δίπλα στον πελάτη κάθε στιγμή με αξιοπιστία, συνέπεια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1902 από τον Αθανάσιο Αθανασίου, ο οποίος ξεκίνησε  την επιχειρηματική του δραστηριότητα, δημιουργώντας τον πρώτο φούρνο στην Εύα Μεσσηνίας.  Τρεις γενιές μετέπειτα, ο εγγονός του Αθανάσιος Αθανασίου, ο γνωστός σε όλους μας Nάσος, έχοντας περάσει και αυτός από τον χώρο της Αρτοποιίας του πατέρα του Γιώργου Αθανασίου, ξεκινά το 2000 την ενασχόληση του με τον χώρο του αυτοκινήτου, ανοίγοντας ένα μικρό πλυντήριο αυτοκινήτων στο κέντρο της Καλαμάτας. Αυτό το βήμα ήταν και η αρχή μιας νέας εποχής στον χώρο της φροντίδας οχημάτων πάντως τύπου.

Στις εγκαταστάσεις της Athanasiou Group μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε σας ανάγκη. Και όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές και με ένα εξειδικευμένο προσωπικό, που την καθιστά πανέτοιμη  να διευκολύνει τους καταναλωτές όσο το δυνατόν περισσότερο. Το όραμά της Athanasiou Group είναι να είναι η πρώτη επιλογή του πελάτη στο χώρο της , γιαυτό και φροντίζει να δίνει έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

 Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

-Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

-Ανεφοδιασμός Σκαφών

-Gas Station

-Aegean Oil

-Διανομή Πετρελαίου

-Υγραέριο Κίνησης

-Πλυντήρια Λιπαντήρα Αυτοκινήτων-Σκαφών-Μοτοσυκλετών Carwash-Nasos

-Parking Αυτοκινήτων-Φορτηγών-Λεωφορείων-Μηχανών-Σκαφών Αναψυχής

-Auto Shop Αξεσουάρ Αυτοκινήτων

-Oil Market Λάδια

-Cafeteria – Καφέ

-Super Market

Συνεχίζοντας για την αναζήτηση του ιδανικού, οι άνθρωποι της ATHANASIOU GROUP  εξακολουθούν να δημιουργούν και να οραματίζονται για το μέλλον, με γνώμονα πάντοτε την εξυπηρέτηση των πελατών και βασική τους αρχή, την διατήρηση και διαιώνιση της αμοιβαίας και μακρόχρονης εμπιστοσύνης, κάνοντας έτσι την φιλοσοφία της ATHANASIOU GROUP τρόπο ζωής.

 ATHANASIOU GROUP

Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Νέα Είσοδο Καλαμάτας

Επίσημη σελίδα στο Facebook : Athanasiou Group

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2721 181068

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ