«Οι φασουλήδες με το ρόπαλο» | Η νέα παραγωγή της Παιδικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας

Η Παιδική Σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας παρουσιάζει το έργο «Οι φασουλήδες με το ρόπαλο», του σπουδαίου δραματουργού Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας.


Το υπέροχο αυτό ποιητικό κείμενο, γραμμένο για παιδιά, αλλά και για τους ενήλικες που θέλουν να διατηρούν την παιδική τους αθωότητα, αναφέρεται σε μια ιστορία αγάπης. Η αγάπη της Ροζίτας και του Κοκολίκου θα συναντήσει πολλά εμπόδια, αλλά θα έχει αίσιο τέλος, εφόσον η αγάπη νικάει τα πάντα. Η παράσταση, μέσα από μία πανδαισία χρωμάτων και μουσικής, θα παρουσιαστεί από ηθοποιούς αλλά και από κούκλες. Το παραμύθι του Ισπανού δραματουργού, που περιγράφει τις περιπέτειες της Ροζίτας και του Κοκολίκου, θα συγκινήσει και θα αγαπηθεί από το παιδικό κοινό χάρις στον ρομαντισμό, τις περιπέτειες και την τρυφερότητα του.


Μετάφραση-Σκηνοθεσία-Σκηνικά-Κοστούμια: Θεόδωρος Εσπίριτου
Μουσική: Νίκος Ξανθούλης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Αλεβυζάκης, Κλεάνθης Βαρσαμούλης, Σοφία Κουλέρα, Μαριάμ Ρουχάτζε, Δημήτρης Σταμούλης, Γιώργος Τσαπόγας.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 στις 11.30 το πρωί, στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕΚ και θα παρουσιάζεται τις Κυριακές του Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ. (τρεις παραστάσεις). Το έργο θα συνεχίσει να παίζεται μέχρι το Πάσχα, σε οργανωμένες παραστάσεις για τα σχολεία της Καλαμάτας και της περιφέρειας, κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή πρωί, στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, Δημοσθένους 2,

τηλέφωνο: 27210 82616.

Τιμές εισιτηρίων: παιδικό 5 €, ενηλίκων 12 €.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ