Megxit: Η Όπρα συμβούλευσε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για το διαζύγιο

Η Όπρα Ουίνφρεϊ είναι αυτή που συμβούλευσε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για το πώς θα “δραπετεύσουν” από την βασιλική οικογένεια, βάζοντας τις βάσεις για το Megxit.
Η βασίλισσα της τηλεόρασης, η οποία είχε πάει στον γάμο του ζευγαριού μκαι είναι στενή φίλη της μητέρας της Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ, συζήτησε με το ζευγάρι την ανακοίνωση της ανεξαρτησίας τους και τους ενθάρρυνε να σκεφτούν την μετακόμιση στη Βόρεια Αμερική, όπου μπορούν να χτίσουν το δικό τους brand.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν ήδη κατοχυρώσει τον τίτλο “Sussex Royal” ως brand σε πάνω από 100 αντικείμενα στη Βρετανία, μεταξύ των οποίων για ρούχα, φωτογραφίες, βιβλία, φιλανθρωπικές δράσεις. Κάτι που αναμένεται να τους αποφέρει 500 εκατομμύρια δολάρια.

Ας μην ξεχνάμε, όπως αναφέρει η NY Post, ότι το ζευγάρι έχει πολύ ισχυρούς φίλους στις ΗΠΑ όπως οι Ομπάμα, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, η Σερένα Ουίλιαμς, ο Τζέιμς Κόρντεν και η σχεδιάστρια Misha Nonoo, ο σύζυγος της οποίας είναι ο κληρονόμος των πετρελαϊκών Michael Hess. Ο Hess έχει ήδη προσφέρει στο ζευγάρι ένα σπίτι να μείνουν και συγκεκριμένα ένα από τα τρία σπίτια της οικογένειας στο Malibu Colony, το οποίο είναι γνωστό ως “η παραλία των δισεκατομμυριούχων”.

Μια πηγή ανέφερε στην εφημερίδα ότι “Η Όπρα ήταν το πρώτο άτομο που μίλησε στον Χάρι και την Μέγκαν για την απελευθέρωσή τους και το να δημιουργήσουν κάτι δικό τους, να χτίσουν το δικό τους ισχυρό brand. Τους έκανε να συνειδητοποιήσουν ότι ήταν πραγματικά εφικτό”.

Η Page Six αποκάλυψε ότι το ζευγάρι έχει ήδη συμφωνήσει να δώσει την πρώτη του συνέντευξη μετά το Megxit στην καλύτερη φίλη της Όπρα, Gayle King.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ