Η οικογένεια του Enter Media Group έκοψε την πίτα της | 2020 ευχές σε όλους

Την Πέμπτη  9 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Enter Media Group στα γραφεία του παρουσία όλων των στελεχών, των υπευθύνων και των ραδιοφωνικών παραγωγών και djs των μέσων. Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πολύ γέλιο και φυσικά πολλή μουσική, η οικογένεια του Enter Media Group αποχαιρέτησε μια άκρως πετυχημένη χρονιά που έκλεισε και ξεκίνησε τον προγραμματισμό της για το 2020, καθώς είναι πολλά όσα πρόκειται να ετοιμάσει για τους αγαπημένους φίλους και ακροατές των μέσων.

Μεγάλος τυχερός της βραδιάς στον οποίο έτυχε το φλουρί ήταν ο DJ KOSTO Κωνσταντίνος Κωστόπουλος , τον οποίο οι ακροατές απολαμβάνουν στο MIX ZONE  κάθε Σαββάτου και Κυριακής 14.00-15.00 στον Έμφασις 91.8 . Επίσης υπήρχαν απολαυστικά  κεράσματα από την αγαπημένη PIZZA FAN, η οποία σταθερά συνεχίζει να χαρίζει πεντανόστιμες πίτσες στους ακροατές μέσα από τις εκπομπές του Έμφασις 91.8.

Από όλη την οικογένεια του Enter Media Group ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους με υγεία, τύχη, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα. Μείνετε συντονισμένοι στα αγαπημένα σας μέσα γιατί έρχονται πολλές νέες προτάσεις, πολλοί ωραίοι νέοι διαγωνισμοί και πλούσια δώρα.   

   

       

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ