Η Μεσσήνια σχεδιάστρια Βαρβάρα Δημητρέα και η “Nymphi design” στο Bridal Fashion Week 2020 στο Ζάππειο

Το Πιο Σημαντικό Event Γάμου & Βάπτισης, Bridal Expo, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 11-12 και 13 Ιανουαρίου 2020. Οι εκατό σημαντικότερες επιχειρήσεις στον τομέα γάμο & βάπτιση συναντούν τριάντα κορυφαίους σχεδιαστές σε αυτό τον κλάδο.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 11:00 – 21:30

Στο πλαίσιο της έκθεσης Bridal Expo, διοργανώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο και η Bridal Fashion Week, η μοναδική στην Ελλάδα Εβδομάδα Μόδας του Γάμου, με παραμυθένια catwalks νυφικών ιδιαίτερης αισθητικής, από κορυφαίους σχεδιαστές , που υπόσχονται να μας εντυπωσιάσουν και να κάνουν την ήδη ξεχωριστή ημέρα του γάμου , ακόμα πιο ιδιαίτερη με τις δημιουργίες τους.

Κατά την διάρκεια αυτής της «νυφικής» εβδομάδας μόδας θα πραγματοποιηθούν εξαιρετικά catwalks υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του fashion and style expert, Μιχάλη Πάντου, τα οποία αποτελούν ένα τριήμερο αφιέρωμα αποκλειστικά για τα μελλόνυμφα ζευγάρια. Νυφικά με δυνατές σχεδιαστικές υπογραφές, βραδινά φορέματα και ανδρικά κοστούμια θα παρελάσουν από μπροστά σας σε επιδείξεις μόδας υψηλών προδιαγραφών.

Πιο αναλυτικά την πρώτη ημέρα της Bridal Fashion Week, και συγκεκριμένα το Σάββατο 11 Ιανουαρίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις των ακόλουθων κορυφαίων δημιουργών:

Ώρα: 17:00

-NIKOS-TAKIS HAUTE COUTURE

-FAIRYMADE

NYMPHI DESIGN

 Ώρα: 19:00

SPOSA MODA

Ώρα: 21:00

ATELIER ZOLOTAS

Δες το πλήρες πρόγραμμα ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα της εκδήλωσης  Bridal Expo

Τηλέφωνο 210 8214687

 Διεύθυνση Ζάππειο Μέγαρο

 Email  info@bridalexpo.gr

Ανάμεσα στους διακεκριμένους σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους το Σάββατο 11 Ιανουαρίου βρίσκεται και μια εξαιρετική σχεδιάστρια με καταγωγή από την Μεσσηνιακή Μάνη, η οποία θα παρουσιάσει την δουλειά της στις 17.00.

Πρόκειται για την Βαρβάρα Δημητρέα, δημιουργό της Nymphi , η οποία γεννήθηκε στο Σικάγο των ΗΠΑ, και έζησε τα παιδικά της χρόνια μεταξύ Σικάγου και Αθήνας. Τα καλοκαίρια ήταν αφιερωμένα στην ελευθέρια, το παιχνίδι και την εξερεύνηση στην Καρδαμύλη, το χωριό καταγωγής του πατέρα της. Σε ένα πέτρινο σπίτι διακοσίων ετών, αντικείμενα, άνθρωποι και παράδοση ήταν πρωταγωνιστές της φαντασίας της. Επέστρεψε και σπούδασε στο Σικάγο τη δεκαετία του 90. Πριν 18 χρόνια πραγματοποίησε το όνειρο της και επέστρεψε στην Ελλάδα, με βάση την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Μεσσηνιακή Μάνη.

Το άγριο τοπίο της Μάνης, οι θρύλοι και οι παραδόσεις του τόπου και το άπλετο φως, αποτέλεσαν την έμπνευση για τη δημιουργία του label Nymphi. Οι νύφες για τη Βαρβάρα μοιάζουν με αέρινες Νύμφες της Ελληνικής μυθολογίας, σύμβολα απαράμιλλης ομορφιάς, δύναμης, ζωής και ανεμελιάς.

Χάρη στη φαντασία και την τόλμη με την οποία διαχειρίζεται τα εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και υλικά, η Nymphi ταξιδεύει με μεγάλη επιτυχία εδώ και 7 χρόνια σε Ευρώπη και Αμερική. Έχοντας ήδη διαγράψει αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο του νυφικού αξεσουάρ στο εξωτερικό, η Nymphi παρουσίασε πριν 3 χρόνια τη συλλογή νυφικών και βραδινών φορεμάτων BaChDi.

Το κεντρικό ατελιέ που φιλοξενεί τη συλλογή βρίσκεται στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.Το όραμα της σχεδιάστριας είναι το νυφικό να αντανακλά το πώς αισθάνεται μια γυναίκα όταν βρίσκεται δίπλα σε αυτόν που αγαπά, τα όνειρα, την αισιοδοξία, τη χαρά. Θέλει η γυναίκα που το φοράει να νιώθει ελεύθερη, όμορφη όσο ποτέ και απόλυτα ο εαυτός της. Πιστεύει πως η εμπειρία επιλογής και δημιουργίας ενός νυφικού θα πρέπει να είναι απολαυστική και μοναδική.

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της επωνυμίας www.nymphidesign.com 

Βρείτε το Nymphi Design και στο Facebook 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ