Eclipse Store στην Καλαμάτα | Μοντέρνα ρούχα σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές

Αναζητάς επώνυμα γυναικεία ρούχα σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα, που κολακεύουν και αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα αναδεικνύοντας την θηλυκότητα σου; Τότε πρέπει να επισκεφτείς το Eclipse Store, στην οδό Πολυχάρους 7 στην Καλαμάτα.

Τεράστια ποικιλία σε γυναικεία ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας , για κάθε περίσταση, για όλους τους σωματότυπους και όλα στύλ. Ρούχα που μπορείς να φορέσεις από το πρωί στην δουλειά ή την βόλτα σου, έως το βράδυ για μια έξοδο. Ρούχα για εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως ένας γάμος ή μια βάφτιση.

Στο Eclipse Store Πολυχάρους 7 στην Καλαμάτα θα βρείτε δημιουργίες όλων των επώνυμων οίκων μόδας, ρούχα φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά αρίστης ποιότητας, σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα, όπως επιβάλει η μόδα, κομμάτια ξεχωριστά, που θα σας κάνουν να τραβάτε τα βλέμματα.

Μπουφάν, παντελόνια τζίν αλλά και υφασμάτινα, φούστες σε όλα τα μήκη και τα στύλ , φορέματα για όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και για κάθε επίσημη περίσταση, μπουφάν, καπαρτίνες και παλτό, πουκάμισα και πολλά άλλα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να τα αποκτήσετε.

Επίσης στο Eclipse Store θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τσάντες αλλά και χειροποίητα κοσμήματα και όλα αυτά σε απίστευτα προσιτές  τιμές.

Eclipse, Πολυχάρους 7, στην Καλαμάτα.

Τηλέφωνο : 699 345 4007

Βρείτε το και στο facebook Eclipse Store

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ