Chryssanthemis – «Καμιά Φορά»: Διασκευάζει μία από τις επιτυχίες που ερμήνευσε η Μαρινέλλα

Η χαρισματική Chryssanthemis, με την αισθαντική και συνάμα δυναμική της φωνή, «αλλάζει ουρανό» και μας ταξιδεύει στο Los Angeles της Αμερικής, δίνοντας μια νέα πνοή στο αξέχαστο, διαχρονικό τραγούδι «Καμιά Φορά» του μοναδικού συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου και του αξεπέραστου στιχουργού Μιχάλη Μπουρμπούλη.

Την ευφάνταστη και μοντέρνα ενορχήστρωση και παραγωγή υπογράφει ο πολλά υποσχόμενος παραγωγός Στέλιος Σόβολος.

Το music video, τα πλάνα του οποίου γυρίστηκαν στο Los Angeles, υπογράφει ο βραβευμένος σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

CREDITS
Μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος
Στίχοι: Μιχάλης Μπουρμπούλης
Ενορχήστρωση: Στέλιος Σόβολος
Ηχοληψία, Μίξη, Mastering: Στέλιος Σόβολος
Στούντιο: Modern Music Studios
Σκηνοθεσία: Υiannis Papadakos

Λίγα λόγια για την Chryssanthemis 

Η Chryssanthemis ξεκίνησε τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα τον Απρίλιο του 2016 με την κυκλοφορία του πρώτου της single «Άγγελος της Γης¨» από την Sonar-Cobalt Μusic, σε μουσική Chryssanthemis, Στέλιου Σόβολου, & Κλεάνθη Κωνσταντινίδη και στίχους του Στέλιου Σόβολου. Το video clip έγινε υπό την σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά «Bravo Roula» και στην Εκπομπή «Πρωινούλι» της Όλγας Λαφαζάνη ερμηνεύοντας το δικό της κομμάτι «Άγγελος της Γης» καθώς και κάποιες διασκευές σε γνωστά κομμάτια. Εκτός από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις το κομμάτι ακούστηκε πανελλαδικά στα ραδιόφωνα με συνεντεύξεις να ακολουθούν.

Ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία πολύ νωρίτερα, το 2012 με μια ευρωπαϊκή περιοδεία που περιλάμβανε τις πόλεις Μιλάνο, στο «Τheatro de La Luna» , τη Λισσαβόνα, τη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη, τη Ζυρίχη, την Αθήνα, το Αϊντχόβεν & το Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, όπου άνοιγε τις συναυλίες της Φιλανδής λυρικής σοπράνο Tarja Turunen. Αργότερα επέστρεψε ενεργά στη μουσική σκηνή το Μάϊο του 2015 με μια μεγάλη συναυλία στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Η Chryssanthemis τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής, έχει ολοκληρώσει τις μουσικές της σπουδές κατέχοντας τον τίτλο του «Licentiate of the London College of Music» – «UWLQ Level 6 Diploma in Music Performance – Popular Music Vocals».Έχει μαθητεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικης (Λος Άντελες) δίπλα στους διεθνούς φήμης καθηγητές φωνητικής: Seth Riggs (καθηγητής φωνητικής των: Michael Jackson,Tina Turner,Stevie Wonder,Celine Dion,Josh Groban,Frank Sinatra, Enrique Inglesias) κ.α. &  Brett Manning (καθηγητής των: Mikky Eko, Miley Cyrus,Taylor Swift, Paramore, Leona Lewis) κ.α.Επίσης είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά ήδη από μικρή ηλικία η μουσική της έχει κλέψει την καρδιά.

Θέλοντας να συνδυάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες: την παιδαγωγική και τη μουσική, αποφάσισε κάνοντας ένα διάλειμμα από τις καλλιτεχνικές της υποχρεώσεις, να συνιδρύσει τις μουσικές σχολές «Modern Music Arts» όπου ανέλαβε εκπαιδευτικά το τμήμα της Φωνητικής και του Μιούζικαλ – «Popular Music Vocals & Musical Theatre» στο πρόγραμμα του University of West London – London College of Music το οποίο και εκπροσωπεί στα νότια προάστια Αττικής.

Στη συνέχεια ίδρυσε τα επαγγελματικά Recording & Mastering Studios «Modern Music Studios». Οι σχολές και τα στούντιο έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί και φιλοξενήσει σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Uli Jon Roth (Scorpions), Φίλιππος Πλιάτσικας, Frank Gambale (Chick Corea), Brett Manning (Singing Success), Νίκος Μακρόπουλος, Stef Burns (Y&T, Alice Cooper), Γιώργος Τσαλίκης, Gus G. (Ozzy Osbourne), Adam Levy (Norah Jones, Tracy Chapman) κ.α.. Το 2013 υπήρξε ένας εκ των τριών κριτών του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ « Global Battle of the Bands” (GBOB).

Η Chryssanthemis με τη χαρισματική της φωνή και την εντυπωσιακή παρουσία, ερμηνεύει κομμάτια στην ελληνική, αγγλική, γαλλική και ιταλική γλώσσα.

Το single της με τίτλο «Όλα Ξένα» σε μουσική Γιάννη Σκούταρη και στίχους Σταυρούλας Παγώνα που κυκλοφόρησε από την Panik Records σε οπτικοποίηση του Γιάννη Παπαδάκου και με τη συμμετοχή του Λευτέρη Ελευθερίου, διακρίθηκε δύο φορές στο Mad Hits TOP 10 το Δεκέμβριο του 2016 και τον Ιανουάριο του 2017.

Τον Ιούλιο του 2017 κυκλοφόρησε το single της «Ταξίδι στο Όνειρο» σε στίχους και μουσική της ίδιας και του Στέλιου Σόβολου,στο βίντεο κλιπ του οποίου συμμετείχε η Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου και της γνωστής ηθοποιού Άντζελας Γκερέκου.

Ο Δεκέμβριος 2017 τη βρήκε να κυκλοφορεί το νέο της single, ντουέτο με τίτλο «Στα Μισά του Δρόμου» σε μουσική του Γιάννη Σκούταρη και σε στίχους του Γιάννη Πλιάγκου με τη συμμετοχή του εκρηκτικού frontman των «Οnirama», Θοδωρή Μαραντίνη.Το τραγούδι διακρίθηκε στο Νο42 του IFPI και προτάθηκε ως το καλύτερο νουέτο για το 2017 στα Μουσικά Βραβεία της Κύπρου.

Η ίδια χρονιά τη βρίσκει επίσης στο πλευρό του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου για σειρές εμφανίσεων τόσο στο «Βaraonda Music Hall» ,στο Φεστιβάλ Γλυφάδας (Ιούλιος 2018) και τον Οκτώβριο 2019 στο θέατρο «Το Άλσος» όπου ερμηνεύει το αξέχαστο «Εσύ κ Εγώ» στο πλευρό μεγάλου αυτού ερμηνευτή.

O Δεκέμβριος του 2019 τη βρίσκει να κυκλοφορεί την επίσημη διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Καμιά Φορά» (πρώτη εκτέλεση Μαρινέλλα), σε μουσική του Γιώργου Χατζηνάσιου και στίχους του Μιχάλη Μπουρμπούλη.Τα γυρισματα του video clip υπο την καθοδήγηση του Γιάννη Παπαδάκου ,έγιναν στο Los Angeles της Αμερικής δίνοντας μια νέα πνοή σε αυτό το μοναδικό διαχρονικό κομμάτι.

Αυτόν τον καιρό συνθέτει, ηχογραφεί και κάνει παραγωγή στον πρώτο προσωπικό της δίσκο σε Pop – Rock ορχηστρικούς ήχους,με αναφορές στην «έντεχνη» ελληνική μουσική Σκούταρη στα Modern Music Studios.

2020 PANIK RECORDS

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ