8 Λέξεις: Ραγδαίες εξελίξεις – Ποιος πυροβολεί την Έρση

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις «8 λέξεις» που προβάλλονται ανήμερα των Θεοφανείων στις 9:00 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκος έχει φτάσει στην Κέρκυρα και ξενυχτάει παρέα με τον γιο του τον Οδυσσέα, συζητώντας για το παρελθόν κι όλα τα χρόνια απουσίας του. Ο Οδυσσέας ζητάει από τον πατέρα του να μείνει λίγες μέρες στο νησί για να τον χορτάσει.

Ο Μάρκος συναντά τη νόνα και η συνάντηση αυτή δημιουργεί πολλά ερωτήματα για το τι πραγματικά συνέβη στο κελάρι των Καλλέργηδων εκείνη την Πρωτοχρονιά πριν από 10 χρόνια και όλα δείχνουν πως πολλά μυστικά δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Η νόνα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Μάρκος.

Ο Άκης είναι πολύ ικανοποιημένος για το γεγονός ότι ο Δημήτρης αποδέχθηκε επιτέλους τη μικρή Αθηνά, αλλά χαίρεται επίσης και για την καλή πορεία της ψυχολογικής κατάστασης της Ηλιάνας. Επίσης, αποκαλύπτει στον Δημήτρη πως εκείνος έριξε τον Αλέκο δίπλα στην Ευγενία.

Η κατάσταση της υγείας της Κατερίνας δεν κρίνεται ανησυχητική, αλλά η ταραχή που προκάλεσε στον Μιλτιάδη τον οδηγεί να της ζητήσει να τα ξαναβρούν. Ο Νικηφόρος από την άλλη, νιώθει την υπομονή του να εξαντλείται και ζητάει από την Εύα να χωρίσουν. Η Σμαράγδα και ο Λουκάς επισκέπτονται μια κλινική και ενημερώνονται για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να μείνει έγκυος η Σμαράγδα. Ο Μιχαήλ, ασυνείδητα, αρχίζει να γίνεται υπερπροστατευτικός απέναντι στον Άγγελο.

Η Εύα, αλλά και ο Νικηφόρος βιώνουν πολύ άσχημα τον αναγκαστικό χωρισμό τους, ενώ και οι δυο ξέρουν ότι δεν μπορούν να είναι μαζί σ΄ αυτή τη φάση της ζωής τους.

Παράλληλα, o Φοίβος στήνει παγίδα στην Σοφία, της ρίχνει υπνωτικό στο ποτό και την πετάει με το αυτοκίνητό της σε έναν γκρεμό, αφού τη θεωρεί εμπόδιο για τα επόμενα σχέδιά του.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ