Τραγουδιστής στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο για να τα προφυλάξει απ’ τους αλλοδαπούς

Εκνευρισμένη φάνηκε να είναι η Κατερίνα Καινούργιου με τη συνέντευξη που έδωσε ο Νεκτάριος Σφυράκης στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Open. Ο γνωστός τραγουδιστής είπε πως πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και όχι στο δημόσιο σχολείο της περιοχής του, καθώς όπως τόνισε υπάρχει πλειονότητα αλλοδαπού στοιχείου.

«Εγώ μένω στα Πετράλωνα. Δεν φεύγω από τα Πετράλωνα για να φέρω τα παιδιά μου σε σχολείο στο Παλαιό Φάληρο τυχαία. Το δημόσιο σχολείο στην περιοχή μου έχει πάρα πολλά σοβαρά προβλήματα. Κι εγώ χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προφυλάξω τα παιδιά μου από την οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος. Υπάρχει πλειονότητα αλλοδαπού στοιχείου.

Όπου μοιραία τα παιδιά αυτά επειδή ακόμα προσαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία τραβάνε πίσω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα δικά μου τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει την οποιαδήποτε εγκληματικότητα, παραβατικότητα μέσα σε ένα σχολείο το οποίο η δασκάλα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και στις συνθήκες» είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης.

«Πάντα όταν φιλοξενούμε έναν άνθρωπο στην εκπομπή, τον ευχαριστώ για τη συνέντευξη που μας έδωσε και τον έχουμε φιλοξενήσει και στο παρελθόν. Διαφωνώ κάθετα με αυτά που είπε, με θλίβουν αυτά που είπε. Και σε σημείο που δεν ξέρω αν έπρεπε να το παίξουμε. Αλλά καλά κάναμε και το παίξαμε γιατί δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι στη σημερινή κοινωνία που έχουν αυτές τις αντιλήψεις. Για μένα το πήγε πολύ ρατσιστικά. Μπορεί να το αντιλήφθηκα εγώ διαφορετικά, αλλά αν είναι αυτό που έχω καταλάβει, η δήλωση είναι απαράδεκτη. Έχω ακούσει γονείς να λένε ότι “θα πάω το παιδί μου σε ιδιωτικό γιατί θέλω να μάθει 5 γλώσσες”, αυτό θα το σεβαστώ. Αλλά να πάω το παιδί μου σε ιδιωτικό γι’ αυτό, απαράδεκτο» δήλωσε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ