Τένια Μακρή: Τι αποκαλύπτει για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Για τη συνάντησή της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την κατάσταση της υγείας της μίλησε η Τένια Μακρή στην εκπομπή Μεσημέρι #yes και την Μαρία Βλάχου.

“Συνάντησα τον Ανδρέα Μικρούτσικο και θυμηθήκαμε τα παλιά, τον επισκέφθηκα στο νοσοκομείο. Την πρώτη φορά που πήγα ήταν λίγο ζαλισμένος, αλλά τη δεύτερη φορά ήταν μια χαρά. Δεν φοβήθηκε.

Τρόμαξε πάρα πολύ με τον θάνατο του αδερφού του. Ήταν ένα θέμα που δεν το θίξαμε καθόλου για να μη δημιουργήσουμε ένταση. Φαντάζομαι ότι η ψυχολογική του κατάσταση ήταν πάρα πολύ δύσκολη, όλον αυτόν τον καιρό που ήταν άρρωστος ο Θάνος. Τράβηξε πολύ αυτή η ιστορία, δεν ήταν μικρή. Αυτό φθείρει πάρα πολύ, να περιμένεις έναν άνθρωπο, να ξέρεις ότι τελειώνει, μέρα με την ημέρα να μην ξέρεις πότε θα τελειώσει.

Αυτό νομίζω ήταν πολύ τραγικό για εκείνον. Στη συνέχεια, ήταν ένας πολύ άσχημος καιρός, ήταν πολύ ευάλωτος άνθρωπος ο ίδιος με την υγεία του, το άρπαξε το μικρόβιο, έκανε λοίμωξη του αναπνευστικού. Την καρδιά του την βρήκαν μια χαρά, λιοντάρι και με το καλό βγήκε”.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ