Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης: Ίσως να κοιτάζω πίσω και να τρομάζω

Αντιμέτωπος με ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας ήρθε μέσα στο 2019 ο Αντίνοος Αλμπάνης και είδε όλη τη ζωή του να αλλάζει. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναθεώρησε τα πάντα και έπαψε να έχει κάτι ως δεδομένο. Το μόνο σίγουρο είναι πως πάλεψε με αξιοπρέπεια τον καρκίνο και βγήκε νικητής. Αυτό το μάθημα ζωής, ήταν αυτό που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από τον απολογισμό για το 2019

 

Έτσι το μήνυμά του στο Instagram, συγκίνησε: «Μα δεν ήταν ούτε καλή, ούτε εύκολη χρονιά. Και ίσως καμία να μην είναι από δω και πέρα. Και ίσως να εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες. Και ίσως να κοιτάζω πίσω και να τρομάζω. Και ίσως τελικά να είμαι λάθος. Γιατί όσο κι αν πέρασα δύσκολα, έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι. Έμαθα τι σημαίνει να σφίγγεις τα δόντια και να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι. Έμαθα να δίνω χρόνο στον εαυτό μου. Έμαθα να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια.

 

 

Τώρα εδώ, σήμερα, γιατί δεν υπάρχει χθες και δεν θα υπάρξει αύριο. Για όσα έρθουν λοιπόν, να είμαστε εδώ να ακούμε και να ακουγόμαστε, να αγαπάμε και να αφήνουμε να μας αγαπάνε, να μας νοιάζει και να μας νοιάζονται. Ήμασταν και θα γίνουμε, μόνο τώρα είμαστε. Ας είναι κάθε ημέρα, εδώ και τώρα. Καλή χρονιά με Υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

www.tlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ