Προφυλακίστηκε ο «τοξοβόλος» και οι δύο συγκατηγορούμενές του

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά τις απολογίες τους ο αποκαλούμενος «τοξοβόλος» του Συντάγματος και οι δύο συγκατηγορούμενές του.

Οι τρεις κατηγορούμενοι για σειρά κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων και αυτή της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Στο πλευρό τους, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, βρέθηκαν περίπου 30 αλληλέγγυοι, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης στους κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν, πως δεν έχουν καμία σχέση με τις πράξεις που τους αποδίδονται, ενώ φέρονται να αρνήθηκαν κατηγορηματικά το αδίκημα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς των τριών κατηγορουμένων, με αποτέλεσμα να τους κρίνουν προφυλακιστέους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι σε βάρος της 26χρονης κατηγορούμενης ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για απείθεια, καθώς αρνήθηκε να επιτρέψει στις αρχές να λάβουν δείγμα DNA.

 

news

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ