Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύεται την Dasha Zhukova στο Σεν Μόριτζ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Σεν Μόριτζ όπου θα πραγματοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα ο γάμος του Σταύρου Νιάρχου και της Dasha Zhukova.

Το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό από τον περασμένο Οκτώβριο. Η τελετή έγινε στο Παρίσι, σε πολύ στενό κύκλο και δεν το έμαθε σχεδόν κανείς.

Η ηθοποιός Maya Hawke, η συγγραφέας Jessica Seinfeld, ο δημοσιογράφος Derek Blasberg, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Jennifer Meyer, ο έμπορος έργων τέχνης Larry Gagosian, ο καλλιτέχνης Dustin Yellin, ο πρώην ποδοσφαιριστής David Beckham, η ηθοποιός Liv Tyler και η σχεδιάστρια μόδας Tory Burch ήταν στη μικρή λίστα των καλεσμένων στο γάμο που έγινε στη γαλλική πρωτευούσα. Όλοι τους θα βρίσκονται και στη δεύτερη τελετή στο χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας.

Τον πρώτο γάμο τον “κάρφωσε” διαδικτυακά μία από τις καλεσμένες, η Josephine de la Baume, που μοιράστηκε ένα post και χαρακτήριζε την Dasha ως “sexiest and kinkiest bride”.

Φυσικά δεν έμεινε για πολύ ώρα στον κόσμο του διαδικτύου, σύμφωνα με το Τatler, αλλά η ημερομηνία που ανέβηκε ήταν η 12 Οκτωβρίου 2019. Στη συνέχεια το μετέδωσε πρώτο το αμερικάνικο Us Weekly.

 

e-daily



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ