Ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες προδίδει το σπάνιο πρόβλημα που απέκτησε λόγω λαιμαργίας

Στο πλατό της Φαίης Σκορδά βρέθηκε, το πρωί της Πέμπτης, ο Κωστής Σαββιδάκης. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες” μίλησε μέσα σε όλα για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα κιλά του για το οποίο χρειάστηκε να προχωρήσει σε επέμβαση!

“Δεν έχει αλλάξει και σήμερα κάτι με τα κιλά μου, είμαι λαίμαργος” παραδέχθηκε αρχικά με χαμόγελο ο Κωστής Σαββιδάκης. “Στην ηλικία των 12 ετών ήμουν 120 κιλά. Αυτό συνέβη γιατί, στη διαδρομή από το σπίτι μέχρι το σχολείο με τα πόδια, υπήρχε ένα πάρα πολύ ωραίο ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά όπου σταματούσα κάθε πρωί και έπαιρνα δύο σοκολατίνες πάστες, και δύο τυρόπιτες. Κάθε πρωί, όμως. Με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μη χωράω, όχι απλά στα ρούχα μου, να μην χωράω στο θρανίο και στην τάξη μου” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

“Είμαι πάρα πολύ λαίμαργος. Μου αρέσουν τα γλυκά με αποτέλεσμα να έχω πάθει παραμόρφωση των οστών και στα δύο πόδια από το βάρος. Να έχουν δηλαδή στραβώσει τα πόδια και να περπατάω με τον αστράγαλο με αποτέλεσμα να σπάσουν τα κόκαλα και να τα επαναφέρουν με επέμβαση στη θέση τους για να μπορέσω να περπατήσω σαν άνθρωπος. Μετά την επέμβαση, μέσα σε έξι μήνες, έχασα γύρω στα 30 κιλά” αποκάλυψε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο πρωταγωνιστής από τις “Άγριες Μέλισσες” συμπλήρωσε, τέλος, πως “ναι, νομίζω πως φοβήθηκα από το συγκεκριμένο περιστατικό”.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ