Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έσωσε από πνιγμό 24χρονο ναυαγό στην Καραϊβική

Λίγες ημέρες μετά τις Χρυσές Σφαίρες, όπου δεν κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο του Α’ Ανδρικού ρόλου για την ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ», ο Λεονάρντο ντι Κάπριο γίνεται «ήρωας», αφού κατάφερε να σώσει από βέβαιο πνιγμό έναν 24χρονο ναυαγό, που πάλευε για 11 ολόκληρες ώρες με τα κύματα στην Καραϊβική.

Ο Χολιγουντιανός σταρ, η σύντροφός του Καμίλα Μορόνε και το πλήρωμα του σκάφους του βοήθησαν το νεαρό, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τους τη ζωή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun, ο νεαρός Γάλλος, μέλος του πληρώματος ενός γιοτ, είχε πέσει μεθυσμένος στη θάλασσα κοντά στο Σεν Μάρτιν της Καραϊβικής στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο Ντι Κάπριο βρισκόταν σε ένα πολυτελές σκάφος με την 22χρονη φίλη του Καμίλα Μορόνε και άλλα φιλικά τους πρόσωπα εν πλω προς το νησί Σεν Μπαρθ, όταν ο ασύρματος έπιασε το SOS του γιοτ Club Med. Αμέσως, ξεκίνησαν την αναζήτηση του αγνοούμενου Γάλλου, τον οποίο και εντόπισαν λίγο πριν το σούρουπο κοντά στη νήσο Saba, που απέχει περίπου 50 χιλιόμετρα από το Σεν Μπαρθ.
Η 22χρονη σύντροφος του Ντι Κάπριο, Καμίλα Μορόνε

Το πλήρωμα του σκάφους του Ντι Κάπριο ανέσυρε τον αφυδατωμένο και εξαντλημένο από την πολύωρη μάχη με τα κύματα Γάλλο και αφού του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, τον παρέδωσε στην ακτοφυλακή. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Sun, επικαλούμενη δική της πηγή, μόνο ο Ντι Κάπριο και το πλήρωμά του ανταποκρίθηκαν στο SOS και ξεκίνησαν την έρευνα, παρόλο που πλησίαζε καταιγίδα στην περιοχή.

«Ο Λεονάρντο έπαιξε έναν απίστευτο ρόλο σε μια δική του, πραγματική χολιγουντιανή παραγωγή. Έσωσε τη ζωή ενός άνδρα, που πάλευε επί 11 ώρες στη θάλασσα», ανέφερε η πηγή. Ενώ ο ίδιος ο Γάλλος φέρεται να εξομολογήθηκε στους σωτήρες του πως λίγα λεπτά ακόμη και θα είχε πνιγεί.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ