Νεκρός ο πρώην αρραβωνιαστικός της κόρης της Χιούστον

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, η είδηση ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, Νικ Γκόρντον βρέθηκε νεκρός σε ηλικία μόλις 30 ετών, από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη NY Post, ο πρώην της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν πέθανε την Πρωτοχρονιά στη Φλόριντα ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο 30χρονος υπέστη μια σειρά καρδιακών προσβολών και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Altamonte Springs Hospital. 

Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του στο Facebook, όπου έγραψε «Θεέ μου γιατί έπρεπε να χάσω τον αδελφό μου την Πρωτοχρονιά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κλάψω».

Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2015, η 22χρονη Μπόμπι Κριστίνα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις της στην μπανιέρα του σπιτιού της στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών και πέθανε τον Ιούλιο του 2015.

Μάλιστα, λέγεται ότι η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας τη μοιραία μέρα που έπεσε σε κώμα από τον φίλο της, Νικ Γκόρντον, ο οποίος συνέχισε να αφαιρεί χρήματα από το λογαριασμό της ακόμα κι όταν ήδη βρισκόταν σε κώμα. .

Και η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε πνιγεί στην μπανιέρα της τον Φεβρουάριο του 2012, μετά από χρήση ναρκωτικών.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ