Μουτσινάς: Φεύγει η Ελένη, η TV ψυχορραγεί, η γη την τρομάζει, κάποιος θρήνος, κάποιο κλάμα, ένα τέλος εποχής

Αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη πρόκειται να εγκαταλείψει την τηλεόραση μετά από 25 χρόνια καθημερινής παρουσίας, με τις φήμες να τη θέλουν, μάλιστα, να πηγαίνει στη Νέα Υόρκη. Στο γεγονός αυτό αναφέρθηκε και ο Νίκος Μουτσινάς μέσω της εκπομπής του. Ο παρουσιαστής με το γνωστό του χιούμορ παρουσίασε την εν λόγω είδηση, ωστόσο εμφανής ήταν και η πικρία του για τα παλιά πρόσωπα που φεύγουν και τα νέα που τα διαδέχονται…

«Το άκουσα, το διάβασα, δεν το πίστεψα… και να μην ήθελα να το πιστέψω, κάτι μέσα μου έσπασε, κάτι λύγισε, κάτι έκανε ένα κρακ, έσκασε πρώτος… κι αυτό ξέρετε γιατί; Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από την τηλεόραση! Μοιάζει με ένα άνοστο αστείο, με κακόγουστη φάρσα!

Το κορίτσι δεν μπορεί άλλο, θέλει να κάτσει λίγο σπίτι, ένα πρωί να καθίσει σπίτι του. 25 χρόνια ξυπνάει, θέλει και μια φορά να χουχουλιάσει. Να πάει στη Νέα Υόρκη θέλει; Άμα είναι σταματάω κι εγώ. Φεύγει η Ελένη, η TV ψυχορραγεί, η γη την τρομάζει, κάποιος θρήνος, κάποιο κλάμα, ένα τέλος εποχής.

Η τηλεόραση δεν θα είναι πια ίδια κι εγώ έχω αρχίσει πια να φοβάμαι τι θα ακολουθήσει. Ποιο θα είναι το επόμενο πλήγμα; Η Φαίη Σκορδά θα φύγει; Μήπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος να σταματήσει να κάνει το Στην υγειά μας; Μήπως έρθει αυτό το πρωινό που δεν θα βγει ο Γιώργος Παπαδάκης;

Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, νιώθω να τρέμω, νιώθω να μην μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, νιώθω να… παραλύω! Φεύγει η Μενεγάκη και αφήνει πίσω της τον Πούμπουρα, με τις υγείες μας, πάρα πολύ ωραία! Χειροκρότημα στο παιδί, αυτή είναι η τηλεόραση που αγαπάμε» είπε μεταξύ άλλων.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ