Κανάκης: Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τo παρασκήνιο με ΣΚΑΪ

Βόμβα έριξε η παρέα του Αντώνη Κανάκη με την ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τα όσα έζησαν στο Φάληρο είναι πρωτόγνωρα για αυτούς στα 31 χρόνια που κάνουν εκπομπές.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή Happy Day αποκάλύψαν το παρασκήνιο της αποχώρησης του.

Αρχικά, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Αυτό που επικαλείται η πλευρά του καναλιού είναι ότι υπήρχαν θέματα για το lead in, την ημέρα, την ώρα, τον χρόνο που θα παίξει η εκπομπή. Ακόμη και τα σποτάκια που θα προβάλλονταν ανάμεσα στην εκπομπή. Υπήρχε μια διάσταση απόψεων…»

Η δε Σταματίνα Τσιμτσιλή υπογράμμισε: «Εγώ θέλω να πω ότι επειδή το έψαξα κα εγώ το θέμα. Ο Αντώνης Κανάκης κρατάει μια στάση αναμονής και σιωπής περιμένοντας να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η παραγωγή, όμως, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δούλευε από τον Σεπτέμβριο και είχε την πρόθεση να βγει στον αέρα. Οι άνθρωποι της παραγωγής αισθάνονται κάπως παγωμένοι από όλα αυτά τα σενάρια που είχαν βγει. Θεωρούν ότι δεν δημιούργησαν αυτοί το πρόβλημα…».

 

thetoc

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ