Θύμα διαδικτυακής απάτης η Φαίη Σκορδά

Θύμα διαδικτυακής απάτης έχει πέσει η Φαίη Σκορδά η οποία έσπευσε να ξεκαθαρίσει -μέσω της εκπομπής της- ότι δεν έχει καμία σχέση με τη διαφήμιση για ρόφημα αδυνατίσματος

΄Ππως είπε πρόκειται για μια απάτη που έχει στηθεί εις βάρος της και εις βάρος άλλων προσώπων της showbiz.

«Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και πλέον με ρωτούν και οι φίλοι μου… Ζήτησα από το δικηγορικό μου γραφείο να μιλήσει με τους ανθρώπους της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, σχετικά με μια διαφήμιση που φαίνεται να διαφημίζω ένα ρόφημα αδυνατίσματος. Το έχω ξαναπεί, αλλά έχει ξεπεράσει τα όρια. Δεν είναι αλήθεια, είναι απάτη.

Φοβάμαι μήπως σε κάποιον συμβεί και κάτι. Πραγματικά, δεν πρέπει να το αγοράζετε, δεν εμπλέκομαι εγώ σ’ αυτή την ιστορία, μην πάθετε και τίποτα. Είναι ψεύτικο, είναι μια απάτη. Να είστε πολύ προσεκτικοί. Δεν εμπλέκομαι σε αυτό, προσπαθώ να ξεμπλέξω από αυτή την ιστορία. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί μπορεί κάποιος να έχει δώσει τα λεφτά του και είναι κρίμα. Είναι από το εξωτερικό, αλλά σίγουρα κάποιος από εδώ το κίνησε. Θα τον βρω ποιος είναι, θα με πιάσει το κιλκισιώτικο άμα τον βρω. Θα τον βρω και τότε να με ψάχνετε. Μη τον βρω… Είναι δυνατόν να κοροϊδεύει τον κόσμο;», είπε χαρακτηριστικά.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ