Επιβάτιδα του μοιραίου Boeing έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον αγαπημένο της

Ένα μήνυμα ανέβασε στο Facebook, η Sheyda Shadkhoo επιβάτης του ουκρανικού Boeing μέσω του οποίου τον αποχαιρετούσε.

Μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σενάριο ταινίας, δυστυχώς όμως είναι πραγματικότητα.

Ο λόγος φυσικά για την Sheyda Shadkhoo ένα από τα θύματα της μοιραίας πτήσης του ουκρανικού Boeing, το οποίο έπεσε στην Τεχεράνη ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο προς το Κίεβο.

Η ίδια είχε πάρει άδεια από την δουλειάα της στο Τορόντο των ΗΠΑ, για να μεταβεί στο Ιράν προκειμένου να επισκεφτεί την μητέρα και τις αδελφές της, η ίδια όμως έπεσε στην κλιμάκωση της έντασης του Ιράν με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είκοσι λεπτά αφότου μπήκε στο αεροπλάνο και προτού αρχίσει η απογείωση του αεροσκάφους, η ίδια κάλεσε τον σύζυγό της στο τηλέφωνο, για να του εκφράσει τις ανησυχίες της αλλά και το κακό προαίσθημα που είχε.

«Ήθελε να την διαβεβαιώσω πως δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος και όλα θα πάνε καλά» ανέφερε ο άντρας της Χασάν στο CBC. Μάλιστα λίγο πριν αυτή κλείσει το τηλέφωνο, ανέβασε μια σέλφι στο Instagram, όπου και έγραψε το εξής αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

«Φεύγω, αλλά ανησυχώ για αυτούς που αφήνω πίσω… Πίσω, πίσω. Φοβάμαι για τους ανθρώπους που αφήσω πίσω», έγραψε χαρακτηριστικά. Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον σύζυγο της,για το εάν είχε κάποιο προαίσθημα σχετικά με το εάν θα συνέβαινε κάτι στο αεροπλάνο, αυτός απάντησε χαρακτηριστικά: «Ναι, ήξερε. Κοίτα το πρόσωπό της.»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ