Δίκη Τοπαλούδη: Στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο η μητέρα της Ελένης

Ανείπωτος είναι ο πόνος για τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς μέσα στη δικαστική αίθουσα ξαναζεί τον εφιάλτη. Τη στιγμή που έμαθε πως το κορίτσι της βιάστηκε και δολοφονήθηκε άγρια από δύο νεαρούς στη Ρόδο, όπου σπούδαζε. Ήταν μάλιστα τόσο φορτισμένη που μετά από την κατάθεσή της κατέρρευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο. 

Η κυρία Κούλα Τοπαλούδη, φανερά ταραγμένη, μην μπορώντας να ελέγξει τον εαυτό της, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο 20χρονος Αλβανός κατηγορούμενος έστησε πλεκτάνη στην Ελένη και σε συνεννόηση με τον 22χρονο Ροδίτη την παρέσυραν στο σπίτι στη Λίνδο. 

Τι κατέθεσε η Κούλα Τοπαλούδη

Ισχυρίστηκε πως οι κατηγορούμενοι έστησαν ενέδρα στην κόρη της και πως αν ήταν η ίδια στη θέση τους και είχε κάνει τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορούνται εκείνοι, θα είχε αυτοκτονήσει. 

«Είναι κοπρόσκυλα της ελληνικής κοινωνίας», είπε η κυρία Τοπαλούδη και πρόσθεσε:

Μου κατέστρεψαν τη ζωή. Θέλω να καταδικαστούν, να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία με τη μεγαλύτερη ποινή.

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας εξέφρασε, επίσης, τις υποψίες της πως οι γονείς του Ροδίτη, τους βοήθησαν να καλύψουν τα ίχνη του ειδεχθούς εγκλήματός τους. 

«Ο Έλληνας ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα του. Ποιος μου λέει ότι δεν τους βοήθησαν; Πιστεύω ότι η οικογένεια του Έλληνα βοήθησε, το λέω από ένστικτο. Έμειναν απαθείς. Είχαν ακούσει τι έγινε», είπε. 

Τέλος, η κυρία Κούλα εξέφρασε την απογοήτευσή της για κάποιες από τις φίλες της κόρης της, τις οποίες όπως είπε τις είχε φιλοξενήσει και στο σπίτι της στη Βόρεια Ελλάδα. 

«Η κολλητή της ήξερε κάποια πράγματα. Έχω παράπονο που δεν ήρθε να μου πει ότι η Ελένη είχε βιαστεί από τρία άτομα», είπε, αναφερόμενο στο περιστατικό του ομαδικού βιασμού της κόρης της έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί. 

Νωρίτερα, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη σε έξαλλη κατάσταση επιχείρησε να επιτεθεί στους δύο κατηγορουμένους. 

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ