Γυναίκα πέταξε ανθρώπινα περιττώματα στο πρόσωπο της σπιτονοικοκυράς της

Γυναίκα από τη Φλόριντα κατηγορείται πως πέταξε έναν κουβά με περιττώματα στο πρόσωπο της σπιτονοικοκυράς της, ενώ η ίδια υποστηρίζει πως ήθελε να της πετάξει έναν κουβά με νερό αλλά μπέρδεψε τους κουβάδες, όπως αναφέρει η New York Post επικαλούμενη τη Miami Herald.

Οι αρχές της κομητείας Volusia, στη Φλόριντα, κλήθηκαν το Σάββατο σε τροχόσπιτο στην περιοχή Osteen, όπου βρήκαν την 59χρονη Joanne Mercader με περιττώματα που είχαν πλέον πετρώσει πάνω στο πρόσωπό της, και μια άλλη γυναίκα γεμάτη ανθρώπινες ακαθαρσίες.

Η Mercader είπε αρχικά στην αστυνομία πως η σπιτονοικοκυρά της είχε πετάξει πάνω της έναν κουβά με κόπρανα για να της κάνει έξωση. «Μπήκε στο τροχόσπιτο και μου επιτέθηκε» είπε, προσπαθώντας να εξηγήσει την εμφάνισή της με τον ισχυρισμό πως η σπιτονοικοκυρά της πήρε τα περιττώματα και τα έτριψε πάνω στο πρόσωπό της.

Αλλά οι Αστυνομικοί δεν πείστηκαν, ειδικά αφότου πληροφορήθηκαν πως υπήρχε διαφωνία ανάμεσα στην 59χρονη και την 65χρονη.

«Είναι πολύς καιρός που κάνω αυτή τη δουλειά, ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, εντάξει;» ακούγεται να λέει ο αστυνομικός σύμφωνα με το υλικό που κατέγραψε η κάμερα που είχε πάνω του. «Δεν αμφισβητώ αυτά που μου λες αλλά εκείνη έχει περιττώματα που στάζουν από πάνω της, εσύ όχι…»

Αργότερα η Mercader ανέφερε πως είχε κατά λάθος ρίξει τον κουβά με τα κόπρανα στη σπιτονοικοκυρά της, μόλις εκείνη μπήκε στο τροχόσπιτο.

«Υποστήριξε πως ήθελε να χρησιμοποιήσει κουβά με νερό αλλά μπέρδεψε τους κουβάδες» έγραψε ο αστυνομικός στην αναφορά του για το περιστατικό.

Το θύμα είπε στην Αστυνομία πως είχε προηγουμένως κανονίσει με τη Mercader να «ελέγξουν σπασμένα αντικείμενα μέσα στο τροχόσπιτο».

Η Mercader αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση σε άτομο άνω των 65 και αφέθηκε ελεύθερη, με την εντολή να μην έρθει σε καμία επαφή με το θύμα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ