Γιορτή Τριών Ιεραρχών: Μοίρασαν σε μαθητές φυλλάδια για την ομοφυλοφιλία. Τον «κολοφώνα των αμαρτημάτων»

Τα σχολεία άνοιξαν τις πόρτες τους για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ανήμερα των Τριών Ιεραρχών καθώς αυτό αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του υπουργείο Παιδείας και η υπουργός Ν. Κεραμέως. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η γιορτή βρίσκει φέτος τα σχολεία μας ανοιχτά, ώστε να ενημερωθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες για τη σπουδαία αυτή ημέρα και να διοργανώσουν, από κοινού με τους εκπαιδευτικούς τους, εκπαιδευτικές δραστηριότητες σχετικά με την προβολή του κοινωνικού και παιδαγωγικού έργου Τους και της εν γένει προσφοράς Τους στην Εκπαίδευση και τα Γράμματα ή/και εκκλησιασμό». 

Φαίνεται πώς κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού του υπουργείου  και βγήκαν… σεργιάνι σε εκκλησιασμό μαθητών σε ναό του Χολαργού μοιράζοντας ένα απαράδεκτο προπαγανδιστικό και ρατσιστικό φυλλάδιο σε βάρος των ομοφυλόφιλων. 

Στο φυλλάδιο οι συντάκτες επικαλούνται ρήση του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, σύμφωνα με την οποία «η ομοφυλοφιλία αποτελεί τον κολοφώνα των αμαρτημάτων πολύ πάνω και από ειδεχθείς πράξεις όπως ο φόνος». Σαν να μην έφτανε αυτό, πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως σε ορισμένα ιδρύματα μοιράστηκαν οδηγίες που έκαναν λόγο για υποχρεωτικό εκκλησιασμό και των γονέων, όχι μόνο των παιδιών…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ