Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του μέσα σε τόνους σκουπίδια

Ρακοσυλλέκτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αγγλία, αλλά περίμενε μια μεγάλη έκπληξη τους διασώστες αφού βρέθηκαν αντιμέτωποι από τόνους σκουπιδιών

Χρειάστηκαν 5 ώρες μέχρι να φθάσουν στον άνδρα το όνομα του οποίου ήταν Τζέιμς Πετίτ και ήταν 63 χρονών.

Τόνοι σκουπιδιών βρίσκοταν στο σπίτι στο Έρντινγκτον του Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και για να απομακρυνθούν χρειάστηκαν τρία φορτηγά της υπηρεσίας  καθαρισμού της πόλης ώστε να μπορέσουν να φθάσουν στη σορό του.

Μια στενή σκάλα που οδηγούσε στον επάνω όροφο ήταν γεμάτη με χαρτιά, μπουκάλια και σκουπίδια.

«Ήταν πολύ χειρότερα στον επάνω όροφο. Η αστυνομία δήλωσε ότι ήταν επικίνδυνο να μετακινήσει το σώμα κι έπρεπε να ζητήσουν βοήθεια για να καθαρίσουν μονοπάτι».

Οπως δήλωσαν γείτονες του 63χρονου άνδρα κατοικούσε στο σπίτι περίπου 4 δεκαετίες. Αλλά, όπως είπαν, ήταν πάντα καλοντυμένος, κάθε φορά που έβγαινε.

«Το παράξενο ήταν ότι πάντα εμφανιζόταν καλοντυμένος όταν τον βλέπαμε. Μπορούσες να τον δεις στον δρόμο με το πεντακάθαρο κοστούμι του. Είχα μπει στο σπίτι του πριν από 25 χρόνια και δεν υπήρχε καθόλου χώρος για να κινηθεί κανείς. Φαντάζομαι ότι όλα χειροτέρεψαν από τότε». Ένας άλλος γείτονας είπε: «Ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος και είχε μια πολύ καλή δουλειά. Προφανώς πληρωνόταν καλά. Πήγαινε παντού με ταξί».

 

thetoc

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ