Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Ο γάμος δεν αργεί!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μετρούν εννέα μήνες κοινής πορείας, με τον έρωτά τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Το όμορφο ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Απρίλιο και από τότε είναι αχώριστο! Μπορεί τον πρώτο καιρό της σχέσης τους να ήταν ιδιαίτερα προσεχτικοί, όμως πολύ σύντομα άρχισαν να κυκλοφορούν μαζί, χωρίς να ανησυχούν για τα κλικ των φωτογράφων, γεγονός που δείχνει πόσο σίγουροι είναι για τα αισθήματά τους.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού να υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους δεν θα αργήσει. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στην αίθουσα» στο Φεστιβάλ της Βενετίας, τον περασμένο Αύγουστο. Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός πόζαρε με καμάρι στο πλευρό του συντρόφου της, ενώ εκείνος ανέβασε τα ενσταντανέ τους στα social media αποκαλώντας τη γυναίκα του.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγουν να βρίσκονται σε κοσμοπολίτικα μέρη ή να μιλούν δημόσια για το ειδύλλιο τους. Ωστόσο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις του έχει αναφέρει για τη σύντροφό του:

 

 

«Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τα συναισθήματά του για τη Λένα. Από τη στιγμή που είπα ότι νιώθω ευλογημένος που τη γνώρισα, δεν χρειάζεται περισσότερη εξήγηση. (…) Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί της. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μαζί με τη Λένα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Υπάρχουν σχέδια ζωής. Θέλουμε να είμαστε καλά και να ζούμε όμορφες στιγμές, να αντιμετωπίζουμε μαζί τις δυσκολίες και τα όνειρά μας να μην έχουν όρια. Η ζωή είναι μπροστά μας και προχωράμε μαζί».

www.tlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ