Έρωτας μετά: Οι απαγωγείς εκβιάζουν τον Κωνσταντίνο για να µη σκοτώσουν την Άννα

Μια δυνατή ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους ζητά απαντήσεις στη δραματική σειρά του Alpha «Ερωτας μετά».

Γυρνώντας στο παρελθόν βλέπουµε τον Κωνσταντίνο και την Αννα να µην αντέχουν ο ένας µακριά από τον άλλον. Μην µπορώντας να αντισταθούν άλλο αποφασίζουν να είναι και πάλι µαζί. Ανοίγουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στην παράνοµη σχέση τους. Σύντοµα, όµως, έρχονται σε δύσκολη θέση, καθώς ο Χρήστος τούς πιάνει µαζί σε ένα καφέ. Επιστρέφοντας στο τώρα, ο Κωνσταντίνος µε έκπληξη ακούει την αποκλειστική νοσοκόµα να του αποκαλύπτει ότι η Αννα είναι ζωντανή.

Στη συνέχεια τον προειδοποιεί ότι εάν αποκαλύψει την αλήθεια, θα τη σκοτώσουν. Και ενώ ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να διαχειριστεί τα καινούργια δεδοµένα, η Φανή τον εκβιάζει. Του ζητά δέκα χιλιάδες ευρώ προκειµένου η συµµορία να µη σκοτώσει την Αννα. Ο Κωνσταντίνος αντιδρά. Για να της δώσει τα χρήµατα που του ζητά πρέπει πρώτα να µιλήσει στο τηλέφωνο µε την Αννα. Να βεβαιωθεί ότι είναι καλά. 

Εν τω µεταξύ, ο Παπαδόπουλος καταφέρνει να ξεφύγει από το σπίτι της Ιτιάς. Ο κίνδυνος όµως παραµονεύει, καθώς ο Σταύρου δίνει εντολή δολοφονίας. Ο ∆ηµήτρης πηγαίνει στο γραφείο του Παπαδόπουλου έτοιµος να τον εκτελέσει. Η παρουσία της Ολγας, όµως, σώζει τη ζωή του Παπαδόπουλου την τελευταία στιγµή. Και ενώ η Ηλέκτρα µε τον Χρήστο βρίσκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου, απολαµβάνοντας τον έρωτά τους, ένα απειλητικό σηµείωµα έρχεται να τους αναστατώσει. Παράλληλα ένα ξαφνικό τηλεφώνηµα που δέχεται η Νόρα, ενώ βρίσκεται στο νοσοκοµείο στο πλευρό του Γιώργου, τη βάζει και πάλι σε δράση. Στην υπόθεση της Μάγδας η βαλλιστική εξέταση αλλάζει την κατάσταση. Τα αποτελέσµατα δείχνουν ότι το όπλο της δεν έχει χρησιµοποιηθεί ποτέ. Είναι φανερό ότι τόσο καιρό η Μάγδα καλύπτει κάποιον.

Έρωτας μετά 

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου – Η Μάγδα οµολογεί τη δολοφονία του Σωκράτη

Καθώς γίνεται γνωστό πως ο Κωνσταντίνος έχει επανέλθει, η ζωή της Ηλέκτρας αναστατώνεται εκ νέου. Η Μάγδα στο Αστυνομικό Τμήμα ενημερώνεται πως εντοπίστηκε αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητό της το βράδυ του τροχαίου. Η Λαμπρινή διώχνει από το σπίτι της τον Παράσχο και ο Παπαδόπουλος ζητά εξηγήσεις από την Αλίκη σχετικά με την πληροφορία της Όλγας, ότι η αυτοκτονία του Αλέξανδρου ήταν δολοφονία. Στο παρελθόν, πλέον 6 μήνες πριν το ατύχημα, ο Χρήστος διοργανώνει ένα μπάρμπεκιου στο σπίτι καλώντας την οικογένεια Δούκα. Οι μνήμες ξυπνούν.

Διαβάστε ΕΔΩ τι θα δούμε στα επεισόδια αυτης της εβδομάδας

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ