Έξαλλοι οι φίλοι του Χάρι με Μέγκαν: Μας έβαλε στον πάγο

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι μετά το οικογενειακό συμβούλιο κατά το οποίο έλαβε την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ να αναζητήσει μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ ένα μέλλον μακριά από τη βασιλική οικογένεια.

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας, έκτος στη σειρά διαδοχής, παρακολούθησε παιδιά να παίζουν ράγκμπι στον κήπο του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ, πριν κάνει την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του αθλήματος το 2021.

Αυτή η εμφάνιση θα είναι και η τελευταία «βασιλική» του υποχρέωση πριν το Megxit, πριν δηλαδή ο ίδιος και η σύζυγός του ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή πιθανότατα στον Καναδά. Τα βρετανικά Μέσα γράφουν ότι μετά βίας χαμογελούσε, ενώ τα αμήχανα σχόλιά του έδειξαν σε όλους ότι θα προτιμούσε να μην κάνει καμία δήλωση στον Τύπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την κλήρωση για την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2021 προέκυψε ότι θα διασταυρωθούν μαζί με την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Σαμόα και η Ελλάδα.

Οι φίλοι του Χάρι τα έχουν βάλει με τη Μέγκαν

Σύμφωνα με το περιοδικό People φίλοι του Χάρι εκδήλωσαν τον εκνευρισμό τους δηλώνοντας ότι τους «έβαλε στον πάγο» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς ότι εκείνη τον επηρέασε εναντίον τους. Κάποιοι μάλιστα δεν έχουν πλέον καν το τηλέφωνό του.

Ο Χάρι σταμάτησε να επικοινωνεί με πολλούς από τους παλιούς του φίλους, μετά το πρώτο εξάμηνο της εγκυμοσύνης της συζύγου του στον Άρτσι, δημιουργώντας ένα κλίμα εχθρότητας και απομόνωσης. 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ