Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εξαφανίζεται. Άγρια επίθεση των γυναικών στην Ελένη

 Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με όσα γράφει στο MY tv η Σοφία Τσίρκα, η Ασημίνα δεν αντέχει τη σκληρή συμπεριφορά της Μυρσίνης και ύστερα από έναν έντονο καβγά εξαφανίζεται.

Η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της Ασημίνας κόλαση στο σπίτι των Σεβαστών και τα καταφέρνει. Καθημερινά της φέρεται σκληρά, της μιλάει υποτιμητικά και την πλήγώνει. Και ενώ η νεαρή Σταμίρη υπομένει τα πάντα για χάρη της αγάπης που νιώθει για τον Νικηφόρο, το ποτήρι της αντοχής της ξεχειλίζει με αφορμή ένα λάθος που κάνει και αφορά την Πηνελόπη.

Η Μυρσίνη την επιπλήττει ξανά, αλλά αυτή τη φορά χάνει κάθε έλεγχο στη συμπεριφορά της. Τότε, η Ασημίνα θέλει να δώσει τέλος στην κόλαση που περνάει και φεύγει κρυφά από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Οι ώρες περνούν, όμως, και ο Νικηφόρος ανήσυχος την ψάχνει παντού. Μαζί του βρίσκεται και η Δρόσω, η οποία φοβάται για την αδελφή της..

Η αγωνία τους λαμβάνει τέλος όταν την βρίσκουν, όμως είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, για πρώτη φορά η Ασημίνα εξομολογείται στον Νικηφόρο όσα περνάει εξαιτίας της μητέρας του και η Μυρσίνη έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της. Ο γιος της είναι εξοργισμένος μαζί της και της δηλώνει πως δεν θέλει να έχουν καμία επαφή πια.

Άγρια επίθεση των γυναικών στην Ελένη – Χαμός στο Διαφάνι

Έρχεται χαμός στις Άγριες Μέλισσες με την Ελένη, τη Θεοδοσία και τις γυναίκες του χωριού να μπλέκονται επικίνδυνα. Αιτία, η σχέση της Ελένης με τον Λάμπρο που βγαίνει στην επιφάνεια.

Η Θεοδοσία νιώθει πως ο Λάμπρος αμφιταλαντεύεται ακόμα μέσα του για την απόφαση να μείνει μαζί της. Πάνω στην οργή και την απελπισία της, σύμφωνα με το MY tv και τη Σοφία Τσίρκα, αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού το δράμα που ζει βάζοντας την Ελένη ακόμα μία φορά στο στόχαστρο όλων.

Στο χωριό το κουτσομπολιό έχει ανάψει για τα καλά μετά την αποκάλυψη της Θεοδοσίας πως η Ελένη πήγε να της ξελογιάσει τον Λάμπρο. Η Ελένη αναγκάζεται, μάλιστα, να αποκαλύψει στις αδερφές της πως τα κουτσομπολιά έχουν κάποια βάση. Η Ασημίνα ακούγοντάς το απογοητεύεται και η πρώτη σκιά στις σχέσεις των τριών αδελφών κάνει την εμφάνισή της. Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί, καθώς η Ελένη δέχεται την οργή κάποιων γυναικών και τα αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα.

Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, καθώς την κατηγορούν πως τις πυροβόλησε. Όμως, η Δέσπω αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται.

Εν τω μεταξύ, η Ελένη συναντάει και πάλι τυχαία τη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο.

“Ο Φανούρης, εκτός από υπάλληλος της Ελένης έχει πάρει και τον ρόλο του πατέρα, είναι και προστάτης της οικογένειας κατά κάποιο τρόπο”.

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας είναι ο Φανούρης από τις Άγριες Μέλισσες και μιλώντας στο Πρωινό, αποκάλυψε στην Άννα Ζηρδέλη ότι αυτά που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια δεν μας περνούν καν από το μυαλό.

“Είναι υπέροχο να σε σταματάει ο κόσμος στον δρόμο και να σου λέει πόσο πολύ περίμεναν μια τόσο καλή δουλειά στην ελληνική τηλεόραση. Δεν περίμενα ότι θα πήγαινε τόσο καλά και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Για τον ρόλο του Φανούρη πέρασα από ακρόαση κανονικά. Πριν από μερικά χρόνια άρχισα κι εγώ να ασχολούμαι με χωράφια και καλλιέργειες, οπότε είχα μεγαλύτερη ευκολία με τον ρόλο. Είμαι Αθηναίος και ήταν ανάγκη και χαρά να πάω να δουλέψω λίγο με τη γη.

Οι εξελίξεις θα είναι πιο καταιγιστικές από ό,τι φαντάζεσαι. Χθες διάβασα και τα καινούρια επεισόδια, δεν φαντάζεσαι! Θα έχουμε πολύ ωραίες και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο Φανούρης, εκτός από υπάλληλος της Ελένης έχει πάρει και τον ρόλο του πατέρα, είναι και προστάτης της οικογένειας κατά κάποιο τρόπο. Δεν βλέπει ερωτικά την Ελένη. Και τα τρία κορίτσια τα ξέρει από μικρά, εξάλλου είναι και παντρεμένος με παιδιά”, λέει για τις Άγριες Μέλισσες ο Κωνσταντίνος Δανίκας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ