Χάθηκαν στη ζούγκλα με τα τρία της παιδιά και έμειναν επί 34 ημέρες μέχρι να τους εντοπίσουν

Η 40χρονη μητέρα μπήκε μέσα στη ζούγκλα μαζί με τα τρία της παιδιά 14, 12 και 10 ετών για να κάνουν μια μικρή βόλτα στις παρυφές των δέντρων. Όμως η Κολομβιανή ζούγκλα είναι τόσο πυκνή που μέσα σε ελάχιστη ώρα η μητέρα αποπροσανατολίστηκε και αντί να βγαίνε, έμπαινε βαθύτερα στη ζούγκλα.

Ύστερα από λίγες ημέρες κινητοποιήθηκαν και οι αρχές αλλά πουθενά δεν υπήρχε ίχνος της μητέρας και των παιδιών της.

Είχαν μπει βαθιά στη ζούγκλα και επιβίωσαν εκεί επι 34 ολόκληρες ημέρες. Έπιναν μόνο νερό από τα ποτάμια και έτρωγαν καρπούς και φρούτα. Ήταν όλοι τους τυχεροί που δεν συναντήθηκαν με κανένα μεγάλο αρπακτικό ζώο. Κοιμόντουσαν τα βράδια στις ρίζες των δέντρων ενώ ύστερα από λίγες ημέρες τα παπούτσια που φορούσαν διαλύθηκαν και έμειναν ξυπόλητοι.

Τους βρήκε τυχαία στις όχθες ενός μεγάλου ποταμού στη ζούγκλα, ένα περιπολικό πλοιάριο του πολεμικού ναυτικού του Κολομβίας. Η μητέρα και τα τρία παιδιά της ήταν σε άθλια κατάσταση. Βρώμικοι, με σκισμένα ρούχα διψασμένοι και υποσιτισμένοι.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ σημαντικό ρόλο στο να βρεθούν ζωντανοί έπαιξαν τα μέλη μιας φυλής ιθαγενών, της φυλής Σεκόγια, που είδαν τη μητέρα να περιφέρεται μακριά από τον καταυλισμό τους και έστειλαν άνθρωπο να ενημερώσει τις τοπικές αρχές. Έτσι άρχισαν να γίνονται έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ