Μάνδρα: Διακοπή της δίκης για τους υπαίτιους της τραγωδίας – Θα επαναληφθεί την Τρίτη

Συγγενείς θυμάτων και πληγέντες από τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στη δίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα καταθέσουν περί τους 135 μάρτυρες.

Στις 28 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για την υπόθεση της φονικής πλημμύρας στην Μάνδρα.

Το δικαστήριο μετά από τρίωρη διακοπή ανακοίνωσε πως η δίκη θα συνεχιστεί την προσεχή Τρίτη και σε εκείνη τη δικάσιμο θα διερευνηθεί εάν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς σε άλλη αίθουσα που να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της συγκεκριμένης ακροαματικής διαδικασίας.

Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς των νεκρών!

Στο εδώλιο κάθονται 21 κατηγορούμενοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων δήλωσαν το «παρών» στο Δικαστήριο. Κατά περίπτωση οι 21 κατηγορούμενοι της υπόθεσης αντιμετωπίζουν τα πλημμελήματα

Ωστόσο, απούσα ήταν η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της.

Συγγενείς θυμάτων και πληγέντες από τη φονική πλημμύρα δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στη δίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα καταθέσουν περί τους 135 μάρτυρες. Ως εκ τούτου η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να είναι μακρά, όπως παρατηρούσαν και παράγοντες της δίκης.

Με τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής οι συγγενείς των θυμάτων – κατά τις πλημμύρες έχασαν τη ζωή τους 25 άτομα – αξιώνουν δικαιοσύνη για το χαμό των δικών τους ανθρώπων.

 

 

newsit

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ