Γιατί μου το έκανες αυτό; Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας στην Πεύκη που έχασε κόρη και σύζυγο

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που σημειώθηκε στην Πεύκη, όταν μια μητέρα πέταξε το 5χρονο κοριτσάκι της από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια στο κενό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη στις 11:40 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ήταν νηπιαγωγός στο επάγγελμα και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το παιδί – σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο παππούς του – είχε προβλήματα υγείας

Ο σύζυγος και πατέρας των δύο θυμάτων της τραγωδίας έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του. Γείτονες τον είδαν και τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;».

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού περιέγραψε τη στιγμή, που έφτασε στο σπίτι και είδε τη νύφη του νεκρή στον δρόμο.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν, ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε, να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω είχαν βάλει ένα σεντόνι», αναφέρει ο πατέρας του συζύγου της 32χρονης. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας, αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».

 

 

Πηγή: ant1news.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ