Βόλος: Τι έδειξε το πόρισμα για τον θάνατο της 13χρονης σε λούνα παρκ – Συγκλονίζει η μητέρα της

Παραδόθηκε στις Αρχές το πόρισμα για τον θάνατο της 13χρονης σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου τον περασμένο Αύγουστο.

Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε για το πώς ήταν οι γιορτές χωρίς την κόρη της, τονίζοντας πως ενώ όλες οι μέρες είναι δύσκολες, «αυτές είναι ακόμα πιο πολύ».

«Τι γιορτές να κάνουμε χωρίς το κορίτσι μας; Είναι αισθητή η απουσία της. Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεράινα. Ήταν 13 χρονών και είχε ύψος 1,75. Έμπαινε και έδινε ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αυτές είναι ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου», δήλωσε συγκεκριμένα, μιλώντας στο Star.

«Φταίει ο χειριστής»

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε στις Αρχές και αναφέρει ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει.

Αναφέρει μάλιστα ότι η μαθήτρια εκτοξεύτηκε από τη θέση της.

Η εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει τώρα όλα τα στοιχεία.

«Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, το μηχάνημα φταίει γιατί το είχαν δηλώσει 15 ίππων αλλά ήταν 123,6 και ήταν και μεθυσμένος ο χειριστής. Αν δεν το σταματούσε κάποιος άνθρωπος θα έφευγαν και άλλα παιδιά. Δεν το σταμάτησε ο χειριστής», δηλώνει η μητέρα της 13χρονης.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ