“Τζαμουράνης-Δομικά Υλικά” | Η κορυφαία επιλογή σε δομικά υλικά, κατασκευές και μονώσεις

Αν αναζητάς τις καλύτερες επιλογές σε δομικά υλικά, κατασκευές και μονώσεις η επιχείρησή “Τζαμουράνης -Δομικά Υλικά” αποτελεί μονόδρομο. Με συνεχή παρουσία στον χώρο, γνώση και εμπειρία προσφέρει ποιοτικές αξιόπιστες και ανθεκτικές λύσεις στις ανάγκες κάθε σύγχρονης οικίας και επαγγελματικού χώρου.

Η εταιρεία “Τζαμουράνης-Δομικά Υλικά” ιδρύθηκε το 1977. Από τότε δραστηριοποιείται στον χώρο της δόμησης με έδρα τις εγκαταστάσεις της στην Καλαμάτα, Αθηνών 222. Κύρια ασχολία της είναι η εμπορία σύγχρονων δομικών υλικών για κάθε χρήση και βασικοί άξονες λειτουργίας της είναι η συνέπεια, η συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, η σταθερή ποιότητα στα υλικά, οι ανταγωνιστικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση και η συνεχή παρουσία δίπλα στον επαγγελματία και στον ιδιώτη, για να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Για όλους αυτούς τους λόγους η εταιρεία “Τζαμουράνης-Δομικά Υλικά” κατέχει όλα αυτά τα χρόνια την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Στην επιχείρηση «Τζαμουράνης-Δομικά Υλικά» θα βρείτε : 

-Ολοκληρωμένα Συστήματα Ξηράς Δόμησης (εφαρμογές γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδας)

-Πιστοποιημένα Συστήματα Θερμομόνωσης

-Μονωτικά όλων των Τύπων (Dow, πετροβάμβακας, στεγανωτικά)

-Τζάκια Ευρωπαϊκών Οίκων

-Inox Καμινάδες (μονού και διπλού τοιχώματος)

-Πάνελ Θερμομόνωσης Στεγών και Τοιχοποιίας (τραπεζοειδή, κεραμιδιού)

-Δάπεδα Laminate (απεριόριστες αποχρώσεις)

-Λαμαρίνες όλων των Τύπων (τραπεζοειδή, αυλακωτές)

-Πλέγματα Περιφράξεων

-Επισκευαστικά Κονιάματα

-Κόλλες Πλακιδίων

-Διακοσμητικά Υλικά (ροζέτες, κορνίζες κτλ.).

1)Γυψοσανίδες-Τσιμεντοσανίδες

Γυψοσανίδες

Οι γυψοσανίδες είναι επίπεδα ορθογώνια δομικά στοιχεία που αποτελούνται από πυρήνα γύψου επενδυμένο από τις δύο πλευρές με ειδικό χαρτί. Χρησιμοποιούνται ευρέως στις κατασκευές χώρων, κυρίως στο εσωτερικό κτηρίων και εγκαταστάσεων. Είναι δομικά στοιχεία που στερεώνονται εύκολα με βίδες σε μεταλλικό σκελετό, καρφιά σε ξύλινο σκελετό ή γυψόκολλες σε υπάρχουσα τοιχοποιία, αποτελώντας τη βάση των Συστημάτων Ξηράς Δόμησης.Τα συστήματα αυτά πληρούν υψηλές απαιτήσεις σε θερμομόνωση, ηχομόνωση, πυραντοχή και αντισεισμικότητα.

Τσιμεντοσανίδες

Η τσιμεντοσανίδα είναι ένα επίπεδο δομικό στοιχείο το οποίο αποτελείται από τσιμέντο και διάφορα αδρανή πρόσμικτα. Είναι οπλισμένη στις δύο επιφάνειες με ειδικό υαλόπλεγμα υψηλής αντιαλκαλικής προστασίας. Εφαρμόζεται πάνω σε ένα υπόστρωμα ειδικής  λόγω των απαιτήσεων που παρουσιάζει για την σωστή τεχνική.Στα πλεονεκτήματά της συγκαταλέγεται η αντοχή και η απόκρουση της υγρασίας. Η τσιμεντοσανίδα, όπως και η γυψοσανίδα είναι σχετικά ελαφριά υλικά με πολύ μικρό βάρος. Ωστόσο, είναι ένα πολύ στιβαρό και γερό υλικό!

*Πλήρης Γκάμα σε Γυψοσανίδες-Τσιμεντοσανίδες  KNAUF-SINIAT

2)Στεγάνωση-Υδρομόνωση 

Με τον όρο Στεγάνωση, εννοούμε ή περιγράφουμε την αποτελεσματική προστασία από την υγρασία, μιας επιφάνειας ή ενός οποιουδήποτε μικρού η μεγάλου οικοδομήματος. Η υγρασία αποτελεί τον κύριο υπονομευτικό παράγοντα της καλής “υγείας’’ ενός οποιουδήποτε κτηρίου, καθότι ως τέτοια μπορεί να εισβάλλει, να διαχέεται, να προσβάλει και να καταστρέφει συστηματικά τα δομικά του στοιχεία.  Στεγανοποιώντας λοιπόν  τις εξωτερικές ή εσωτερικές επιφάνειες των στοιχείων της κατασκευής , προστατεύονται τα δομικά στοιχεία από βλάβες και η κατασκευή θεωρείται αξιόπιστη και ανθεκτική στον χρόνο.

Εάν λοιπόν θέλετε να προστατεύσετε τον χώρο σας από την υγρασία και τις βλαβερές της συνέπειες τότε θα αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, δηλαδή στα χέρια της εταιρίας «Τζαμουράνης-Δομικά Υλικά». Εκεί θα βρείτε όλα τα άριστης ποιότητας στεγανωτικά σε μεγάλη ποικλία.

3)Θερμομόνωση

Θερμομόνωση είναι ο τρόπος, η μέθοδος και τα υλικά που χρησιμοποιούμε για προστατεύσουμε τα κτίρια από την απώλεια ή την προσθήκη θερμότητας. Θερμομόνωση είναι η προστασία ενός κτιρίου από την ζέστη και το κρύο. Είναι η μέθοδος που μας επιτρέπει, να περιορίσουμε την θερμότητα που χάνεται μέσα από το σπίτι τον χειμώνα, αλλά και την ζέστη να μπαίνει μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι.

Η θερμομόνωση εφαρμόζεται σε τοίχους, οροφές και πυλωτές καθώς και σε δίκτυα σωληνώσεων θέρμανσης και κλιματισμού. Με τον σωστό σχεδιασμό και την χρήση των κατάλληλων υλικών μπορούμε να έχουμε μια καλή και σωστή θερμομόνωση ,μειώνοντας σημαντικά τα έξοδα θέρμανσης (είτε μιλάμε για θέρμανση με ρεύμα , πετρέλαιο ή φυσικό αέριο) και ψύξης του σπιτιού.

Η εξωτερική θερμομόνωση είναι ένα σύστημα, στο οποίο η θερμομόνωση δε διακόπτεται στα σημεία ένωσης των διαφορετικών δοµικών στοιχείων. Στο σύστημα αυτό το θερμομονωτικό υλικό τοποθετείται στην εξωτερική επιφάνεια του κτιρίου, και αποτελεί την πλέον αποτελεσματική λύση για την εκ των υστέρων θερμομόνωσης υφιστάμενων κτιρίων.Ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης θα πρέπει να παρέχει άριστη θερμομόνωση και παράλληλα να διαθέτει μεγάλη αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες, τις μηχανικές καταπονήσεις, τις ανεμοπιέσεις, τις ισχυρές κρούσεις και οποιαδήποτε επίδραση μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία του συστήματος.

Τι προσφέρει ένα αποτελεσματικό Σύστημα Θερμομόνωσης;

-Εξοικονόμηση ενέργειας

-Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων

-Προστασία κτιρίων

-Προστασία περιβάλλοντος

-Αισθητική αναβάθμιση

Στην Τζαμουράνης Δομικά Υλικά θα βρείτε ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης για παλαιοτέρα ή καινούργια κτίρια. Η εξοικονόμηση ενέργειας, η εγγύηση κατασκευής και η άψογη τελική επιφάνεια, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής των συστημάτων που χρησιμοποιούμε. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει αστάρια, κόλλες θερμομονωτικών πλακών, καθώς και σοβάδες (τσιμεντοειδείς, ακρυλικούς, σιλικονούχους) σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και τύπων.

4) Ηχομόνωση 

Ηχομόνωση είναι η μόνωση η οποία υπάρχει στους τοίχους του σπιτιού μας που στόχο έχει να μην επιτρέπει εξωτερικούς ήχους να “μπαίνουν” σε αυτό ή να βγαίνουν από αυτό. Όσο καλύτερη η ηχομόνωση, τόσο και χαμηλότερη φασαρία θα έχουμε μέσα στο σπίτι ή και τόσο λιγότερο θα ενοχλούμε τους γείτονες. Η καλή ήχομόνωση έχει εξέχουσα σημασία για την άνετη διαβίωση στα κτήρια.

Υπάρχουν πολλά μεμονωμένα ειδικά υλικά ή συνδυασμός διαφορετικών υλικών που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του ήχου και κραδασμών μιας κατασκευής, όπως ακουστικές ψευδοροφές, ακουστικές πλάκες, ακουστικές επενδύσεις τοίχων, ηχομονωτικά και ηχοαπορροφητικά υλικά για οροφές, τοίχους, χωρίσματα και δάπεδα αλλά και αντικραδασμικά υλικά.

Σημαντική παράμετρος είναι η επιλογή του κατάλληλου πάχους υλικού.

5) Πάνελ Πολυουρεθάνης & Λαμαρίνες 

Η «Τζαμουράνης-Δομικά Υλικά» προσφέρει επίσης μεγάλη ποικιλία σε πάνελ πολυουρεθάνης για  γρήγορη δόμηση και με μεγάλη θερμομόνωση, αλλά και λαμαρίνων , οι οποίες προσφέρουν επικάλυψη χώρων με χαμηλό κόστος και σχετικά εύκολη εφαρμογή.

6) Καμινάδες

Λέγοντας καμινάδα, εννοούμε το σύνολο των δομικών στοιχείων, που εξασφαλίζουν την απαγωγή των καυσαερίων,από τις εστίες καύσης των λεβήτων στον εξωτερικό χώρο.

Το κατάστημά  μας  προσφέρει ποιότητα, άριστη λειτουργία και απαρά­μιλλη αισθητική.

Τα πλεονεκτήματα που έχει η τοποθέτηση μιας σωστής καμινάδας είναι τα εξής:

-Λύνονται τα προβλήματα της υγροποίησης των καυσαερίων που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην  τοιχοποιία του κτιρίου.

-Εκμηδενίζονται τα προβλήματα συστολής και διαστολής της καμινάδας.

-Τα τζάκια δεν παρουσιάζουν προβλήματα καπνίσματος μιας και η ροή του αέρα γίνεται πλέον πιο ομαλή.

-Αποφεύγονται οποιαδήποτε προβλήματα ασφάλειας μπορεί να δημιουργηθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στο εσωτερικό της καμινάδας. Όπου απαιτείται τοποθετείται καμινάδα  διπλού τοιχώματος, για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες.

Οι ανοξείδωτες χαλύβδινες καμινάδες μας είναι εργαστηριακός ελεγμένες και πιστοποιημένες με βάση την νομοθεσία και τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Inoxανοξείδωτες πιστοποιημένες καμινάδες μονού και διπλού τοιχώματος για εφαρμογές θέρμανσης στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

7) Επισκευαστικά κονιάματα

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν:

-Ενέματα (τσιμεντενέματα ή ρητινοενέματα) για την πλήρωση των ρωγμών.

-Εκτοξευόμενο κονίαμα/σκυρόδεμα για τη συμπλήρωση διατομών από τις οποίες έχει χαλαρώσει και απομακρυνθεί το υπάρχον υλικό ή ακόμα και την ενίσχυση των διατομών με προσθήκη οπλισμού και επικάλυψης (μανδύες).

-Τροποποιημένα με πολυμερή κονιάματα/σκυροδέματα για την αύξηση της αδιαπερατότητας εκτεταμένων επιφανειών σκυροδέματος (καταστρώματα γεφυρών), που παρουσιάζουν βλάβες λόγω φθοράς από το χρόνο ή από ειδική χρήση ή επιζητείται αυξημένη.

Τύποι επεμβάσεων:

-Αποκατάσταση της στατικής επάρκειας του φέροντος οργανισμού ενός κτίσματος που έχει πληγεί και δεν παρέχει ασφάλεια ή ενίσχυση της φέρουσας ικανότητας για άλλη χρήση ή για μεγαλύτερη αντισεισμική ασφάλεια

-Αποκατάσταση της λειτουργικότητας της κατασκευής και της εξασφάλισης της διάρκειας ζωής της από φθορές τοπικές ή εκτεταμένες λόγω χρόνου ή άλλων εγγενών ή εξωγενών αιτίων που δεν ελήφθησαν υπόψη στο σχεδιασμό του έργου

*Εταιρείες που συνεργάζονται  ISOMAT – MAPEI – BASF

8) ΔΑΠΕΔΑ

Προσφέρουμε μια από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες σε όλη την Μεσσηνία. Στην Τζαμουράνης Δομικά Υλικά προσφέρουμε μοναδικά σχέδια, ποιοτικά Δάπεδα και συνεχή εξέλιξη των λύσεων που παρέχουμε. δαπέδων που ταιριάζουν στον χώρο σου.

ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE

Το Laminate δεν είναι το ξύλο, αν και συνήθως έχει τέτοια εμφάνιση. Αντίθετα, το δάπεδο laminate είναι αμιγώς τεχνητό. Μπορούν να ομοιάζουν με οτιδήποτε, αλλά συνήθως κατασκευάζονται με  προσομοίωση του ξύλου.

Τα Laminate είναι σχετικά φθηνά και εύκολα στην τοποθέτηση.Επειδή είναι σχετικά ανθεκτικά στην υγρασία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιοχές όπου το υλικό που μιμούνται δεν μπορεί να τοποθετηθεί, όπως σε ένα υπόγειο δωμάτιο για πλυντήριο και στέγνωμα ρούχων.

Ανθεκτικό στις πτώσεις αντικειμένων στην επιφάνειά του και ανθεκτικό στην πίεση. Επίσης, ένα δάπεδο Laminate είναι ανθεκτικό στην τριβή της επιφάνειάς του, λόγω του ιδιαίτερα σκληρού φινιρίσματος του laminate floor.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Αντοχή: H συγκέντρωση μεμονωμένων φορτίων από έπιπλα ή άλλα βαριά αντικείμενα δεν βλάπτει τα laminate δάπεδα μας και συνήθως, δεν υπάρχουν σημάδια από πίεση.

-Θερμότητα: Είναι ανθεκτικά στη φλόγα και εξαιρετικά βραδύκαυστα.

-Φως: Τα laminate δάπεδα δεν αποχρωματίζονται ή εξασθενίζουν από την άμεση έκθεση στο φως του ήλιου.

-Φυσικό: Τα πάχος του είναι κατασκευασμένο 90% από ξύλο, το οποίο προέρχεται από βιώσιμες δασοκομικές πρακτικές.

-Εύκολη εγκατάσταση: εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα.

 

ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΚΑ

Το βινυλικό δάπεδο αποτελεί ένα από τα κύρια είδη πλαστικών πατωμάτων, το οποίο είναι πολύ πρακτικό για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής επιλογή, για το προσιτό κόστος του και για την ευκολία συντήρησής του.

Πράγματι, από οικονομικής και από αισθητικής άποψης, το δάπεδο βινυλίου προσφέρει μια πολύ καλή επιλογή για εσωτερικούς χώρους. Έτσι, έχει κερδίσει την εύνοια πολλών εξειδικευμένων πατωματζήδων και η τοποθέτηση βινυλικού δαπέδου γίνεται, σήμερα, με εύκολες και γρήγορες μεθόδους.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Αντιολισθητικές ιδιότητες και μεγάλη απορροφητικότητα κραδασμών και θορύβου.

-Αντοχή στη φθορά του χρόνου.

-Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση, με προστασία από λεκέδες και χαρακιές.

-Ποικιλία σχεδίων (πέτρα, ξύλο, πλακάκι).

-Υψηλή αντοχή στην υγρασία.

-Οικονομική επιλογή, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα είδη δαπέδου.

 

ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΔΑΠΕΔΟ

Το προγυαλισμένο δάπεδο είναι ένα ξύλινο δάπεδο τριών στρώσεων. Η πρώτη στρώση αποτελείται από φυσικό ξύλο μασίφ πάχους 4 mm, το εσωτερικό από λευκή ξυλεία έλατο ή πεύκο και η βάση από κόντρα πλακέ, το οποίο βοηθάει να μην πιτσικάρει το ξύλο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

-Εϊναι προβερνικωμένο, περασμένο σε ειδικά μηχανήματα με 7 στρώσεις βερνίκι, το οποίο το καθιστά πολύ ανθεκτικό στην κρούση σε σχέση με τα μασίφ δάπεδα που γυαλίζονται μετά την τοποθέτησή τους.

-Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα και μπορεί να πατηθεί αμέσως μετά την τοποθέτησή του, δίνοντας τη δυνατότητα σε περίπτωση ανακαίνισης το σπίτι να είναι άμεσα λειτουργικό.

-Είναι οικονομικό σε σχέση με το μασίφ ξύλο

-Είναι προιόν οικολογικό, καθώς για την παραγωγή του χρειάζεται πολύ μικρότερη ποσότητα πρώτης ύλης σε σχέση με τα μασίφ δάπεδα και με αυτό τον τρόπο γίνεται πιο σωστή διαχείριση των φυσικών δασών του πλανήτη μας.

-Εϊναι φυσικό προιόν και διατηρεί τις ιδιότητες του ξύλου, ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, και με μικρότερες συστολές – διαστολές χάρη στην εσωτερική σου στρώση (λευκή ξυλεία).

-Είναι ανθεκτικό στην υγρασία και σφουγγαρίζεται άφοβα.

9) Τζάκια 

Τζάκι, με το άναμμα του ζωντανεύει ξαφνικά και μαζεύει γύρω του όλη την οικογένεια και την παρέα, χαρίζοντας μια γλυκιά θαλπωρή και τη μαγεία της ζωντανής φλόγας!

Ένα τζάκι που στην εμφάνιση του είναι απλό και επιβλητικό, είναι στην πραγματικότητα μία σύνθετη κατασκευή που απαιτεί ειδικές γνώσεις. Το σημείο στο οποίο θα

τοποθετηθεί το τζάκι θα πρέπει να προβλέπεται από το στάδιο της αρχιτεκτονικής μελέτης για να αποφευχθούν προβλήματα λειτουργικότητας και τοποθέτησης καμινάδας.

Παρουσιάζουμε μια ομάδα με τζάκια όλων των κατηγοριών και γνωστών εταιρειών ( EDILKAMIN,LA NORDICA,MISAILIDIS). Επιλέξτε ή ενημερωθείτε γι αυτό που εξυπηρετεί

το χώρο και τις ανάγκες σας.

Κατηγορίες Τζακιών: Ενεργειακά Τζάκια,Εστίες με πυρότουβλο,Ενεργειακά Τζάκια Λέβητες Νερού,Μεταλλικα τζάκια.

10) Πολυκαρβονικά φύλλα 

Για όσους αναζητούν πολυκαρβονικά φύλλα για στέγαση, φυσικό φωτισμό   εσωτερικών χώρων, αιθρίων, μπαλκονιών, με προστασία από UV ηλιακή ακτινοβολία, η «Τζαμουράνης-Δομικά Υλικά» είναι το κατάλληλο σημείο να επισκεφτούν για να κάνουν τις επιλογές και παραγγελίες τους .

Τοποθετούνται εύκολα και διατίθενται σε πολλούς χρωματισμούς και βαθμό διαφάνειας ή άχρωμα.

11) Barbeque

Η «Τζαμουράνης-Δομικά Υλικά» προσφέρει μεγάλη ποικιλία και σε ψησταριές set – barbeque  set εξωτερικού χώρου, σε πολλά λειτουργικά σχέδια, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και να προσαρμόζονται σωστά στον χώρο σας.

12) Διακοσμητικά Υλικά 

Αν θέλετε να αλλάξετε την αισθητική του χώρου σας και να τον μεταμορφώσετε με διακοσμητικά υλικά υψηλής αισθητικής, τότε πρέπει να εμπιστευθείτε την «Τζαμουράνης-Δομικά Υλικά» και να επιλέξετε το σχέδιο και το υλικό που ταιριάζει στο γούστο σας και τον χώρο σας από μια μεγάλη ποικιλία μοντέρνων σχεδίων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της «Τζαμουράνης-Δομικά Υλικά» στην Καλαμάτα, Αθηνών 222 και η συζήτηση με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, που είναι πάντα έτοιμο να λύσει οποιαδήποτε απορία σας, θα σας πείσει ότι η «Τζαμουράνης-Δομικά Υλικά» είναι η κορωνίδα στα δομικά υλικά, γιαυτό και κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών εδώ και χρόνια .

Τζαμουράνης Δομικά Υλικά

Αθηνών 222, Καλαμάτα

Εmail:  info@tzamouranisdomika.gr

Τηλέφωνο:  2721 029145

Βρείτε την εταιρεία και στο facebook 

Επισκεφτείτε και την επίσημη σελίδα www.tzamouranisdomika.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ