O Σάκης Ρουβάς πιο “Αμαρτωλός” από ποτέ | Νέο single από τον απόλυτο pop star

Ο απόλυτος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς που έχει έχει ταυτιστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες pop επιτυχίες της τελευταίας εικοσαετίας στην Ελλάδα, επιστρέφει δισκογραφικά με το ολοκαίνουργιο single του «Αμαρτωλός», το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal Music αποκλειστικά στα ψηφιακά καταστήματα και στις υπηρεσίες streaming.

Διανύοντας μια άκρως πετυχημένη και γεμάτη περίοδο ο Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει το απόλυτο dance hit «Αμαρτωλός», που θα προκαλέσει αίσθηση και επεκτείνει το ρεπερτόριό του ανανεώνοντας το στύλ του και τους ήχους του με τον συνδυασμό διαφορετικών στοιχείων κάνοντας το συγκεκριμένο κομμάτι κάτι μοναδικό και εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Τη μουσική  υπογράφουν ο Kim Diamantopoulos και ο Levianth ενώ οι στίχοι ανήκουν στους KeepItPure, μία ομάδα ταλαντούχων προσώπων που προσφέρουν στον Σάκη Ρουβά τη νεανική, φρέσκια και ανατρεπτική ματιά τους.

Το single «Αμαρτωλός» διαδέχεται το ρυθμικό κομμάτι «Έλα Στο Χορό», το οποίο συνοδεύτηκε από μία συναρπαστική μίνι ταινία δράσης σε στυλ Ταραντίνο σκηνοθετικά και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρτενέρ του λαμπερού Σάκη Ρουβά. Το Αμαρτωλός είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Το μόνο σίγουρο είναι οτι “θα ξεχάσεις τα πάντα εδώ και τώρα” και πως ο Σάκης Ρουβάς θα είναι “πιο αμαρτωλός μαζί σου εδώ και τώρα” , όπως λέει ο στίχος.  

Συγχρόνως ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με τον Στέλιο Ρόκκο και την Έλενα Παπαρίζου στο «Estate», από το οποίο δίνουν το δικό τους παλμό στη νυχτερινή Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ακολουθήστε τον Σάκη Ρουβά στα social media

-Facebook 

Instagram

Twitter

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ