Μεγάλος Εορταστικός Διαγωνισμός από το Enter Media Group και το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Ιωάννη Κουβελάκη

Νέος Μεγάλος Εορταστικός Διαγωνισμός από το Enter Media Group (Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.gr και EnterMessinia TV ) και το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Ιωάννη Κουβελάκη , Αριστομένους 75 στην Καλαμάτα, με δώρο για έναν υπερτυχερό  ένα μοναδικό, μοντέρνο και κομψό γυναικείο ρολόι “Beverly Hills Polo Club”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό με τους εξής ΤΡΟΠΟΥΣ :

1)Τηλεφωνικά, καλώντας καθημερινά στο 27210-91704 σε όλες τις εκπομπές του Έμφασις 91.8 και του Life fm 88 και αφήνοντας τα στοιχεία τους 

2)Διαδικτυακά ακολουθώντας τα εξής βήματα: 

         * Κάνοντας Like στην σελίδα του Έμφασις 91.8 , ή του Life fm 88 , ή του EnterMessinia.gr στο Facebook. 

         * Αφήνοντας το σχόλιο τους κάτω από το επίσημο post του διαγωνισμού , το οποίο θα είναι καρφιτσωμένο σε όλες τις σελίδες των μέσων μας στο facebook , στο οποίο θα έχουν ταγκάρει και δύο φίλους ή φίλες τους. 

         * Κάνοντας κοινοποίηση του επίσημου πόστ στο προφίλ τους.

Η κλήρωση για αυτό το φοβερό δώρο θα πραγματοποιηθεί στην έκτακτη πρωτοχρονιάτικη εκπομπή των μέσων μας στις 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 19.00-22.00 στον Έμφασις 91.8 και κάποιος ή κάποια από τους ακροατές μας θα δει τον νέο χρόνο με άλλα μάτια. 

        ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ          

Η επωνυμία «Ιωάννης Κουβελάκης» αποτελεί εγγύηση στον χώρο του κοσμήματος. Ξεκινώντας από το εργαστήριο Αργυροχρυσοχοϊας που βρίσκεται στην πλατεία της Αρχαίας Μεσσήνης το 1992, έχει πλέον εδραιωθεί στις καρδιές όσων αγαπούν το καλό κόσμημα.

Χειροποίητα κοσμήματα, σε αρμονικό συνδυασμό κλασσικών και μοντέρνων γραμμών, εμπνευσμένα από την αρχαία ελληνική και βυζαντινή τέχνη της αργυροχρυσοχοϊας συναντούν δημιουργίες σε χρυσό και ασήμι, μοντέρνα κοσμήματα από λευκόχρυσο, και ωρολόγια, που χαρίζουν τη μοναδική τους λάμψη και το πιο ξεχωριστό ντιζάιν για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας.

Το κατάστημα στην Καλαμάτα βρίσκεται στην Αριστομένους 75, και καλύπτει όλα τα γούστα για εσάς που αγαπάτε τα κοσμήματα και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, με τιμές που πραγματικά εκπλήσσουν.

Εργαστήριο Κοσμημάτων Ιωάννης Κουβελάκης , Αριστομένους 75, Καλαμάτα. 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας  2721086583

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου Αργυροχρυσοχοίας Ιωάννης Κουβελάκης και να δείτε την εκπληκτική ποικιλία, τα υπέροχα σχέδια και τα καταπληκτικά κοσμήματα που σας παρέχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ