Εντυπωσιάζει ο εορταστικός στολισμός του “The New Post” στην Καλαμάτα

Εδώ και χρόνια το The New Post,  Ιατροπούλου 6 στην Καλαμάτα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα στέκια της πόλης. Ένας μοντέρνος, ανανεωμένος και άνετος χώρος που σε περιμένει από το πρωί έως και το βράδυ για να απολαύσεις τον καφέ σου, κρύα και ζεστά ροφήματα, αλμυρά και γλυκά σνακς, αλλά και το ποτό σου παίζοντας με τους φίλους σου μια μεγάλη γκάμα από παιχνίδια, εάν είσαι λάτρης των παιχνιδιών. Hoverboard , Bowling, Playstation, Χορός και Karaoke, πατίνια, ποδοσφαιράκι, μπιλιάρδα,πινγκ πονγκ, είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές σου. Είναι επίσης το μέρος όπου μπορείς να κάνεις το πάρτυ του παιδιού σου και να είναι μοναδικό. 

 

Ειδικά όμως την περίοδο των γιορτών το  The New Post  είναι το μέρος όπου ζωντανεύει ένας ολόκληρος παραμυθένιος χριστουγεννιάτικος κόσμος. Αποκλείεται να περάσεις από την οδό Ιατροπούλου και να μην σου τραβήξει την προσοχή ο εξωτερικός στολισμός, καθώς είναι φωταγωγημένο από πάνω έως κάτω με εκατοντάδες φωτάκια. Αλλά και όταν μπαίνεις μέσα, είναι λες και εισέρχεσαι σε ένα μεγάλο δάσος από χριστουγεννιάτικα φωτισμένα έλατα, ενώ οι σταλακτίτες , τα ιγκλού, οι χιονάνθρωποι και οι πολικές αρκούδες σε μεταφέρουν στον παγωμένο Βόρειο Πόλο. Δεν είναι τυχαίο που όλοι όσοι περνούν από το The New Post στέκονται και το θαυμάζουν, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που φωτογραφίζονται μπροστά του.

 

Αν λοιπόν θέλεις να νιώσεις  τα Χριστούγεννα να ζωντανεύουν…. τότε επισκέψου το “The New Post” στην οδό Ιατροπούλου 6 στην Καλαμάτα και παίξε παρέα με τους φίλους σου.  

The New Post … Ένας μοντέρνος πολυχώρος διασκέδασης για όλη την οικογένεια ,

Τηλέφωνο : 2721 099555

Βρες το “The new post” και στο facebook

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ