Χριστούγεννα στο Θέατρο Νηπιαγωγείο με τη “Μπάντα του δάσους”

Η αγαπημένη μας ‘Μπάντα του δάσους’ μετά τις 100% sold out παραστάσεις της περασμένης σεζόν στο Θέατρο Νηπιαγωγείο, επιστρέφει ανανεωμένη για τρεις γιορτινές παραστάσεις 26 και 27 Δεκεμβρίου στις 18.00 και 28 Δεκεμβρίου στις 11.00, στο Θέατρο Νηπιαγωγείο, Λεϊκων 24.
Ένας τροβαδούρος γάιδαρος με λουμπάγκο, ένα νωχελικό αλητόσκυλο, μια κοκέτα αγελάδα και ένας ξεχασιάρης κόκορας. Τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους; Όλοι μεγάλωσαν και, παρότι κάποτε ήταν πολύ χρήσιμοι, πλέον εκδιώχθηκαν από τ’ αφεντικά τους.  Καθένας ξεκινά, λοιπόν, το δικό του μοναχικό ταξίδι, ώσπου οι δρόμοι τους συναντιούνται. Αμέσως γίνονται οι καλύτεροι φίλοι και ως ομάδα πια περιπλανιούνται στο δάσος με σκοπό να ξεπεράσουν τις τραυματικές εμπειρίες και να βρουν μια τύχη καλύτερη. Και τότε, αρχίζει η περιπέτεια: Χάρη στην άψογη συνεργασία τους γίνονται ήρωες αφού σώζουν τη Βρέμη από μια αδίστακτη σπείρα ληστών και έπειτα διάσημοι καθώς φτιάχνουν μια μπάντα για να τραγουδούν τις χαρές και τις λύπες τους. Ο θρύλος, μάλιστα, λέει ότι αυτή η μπάντα θα μείνει για πάντα!
«Η Μπάντα του Δάσους» της Ελένης Ευταξοπούλου είναι βασισμένη στο παραμύθι των αδερφών Γκριμ «Οι μουσικοί της Βρέμης», ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Καλλιρρόη Βελέντζα.  Πρόκειται για μια τρυφερή παράσταση, γεμάτη χιούμορ και πολλή μουσική. Μιλά για τη δύναμη της φιλίας και της αλληλεγγύης, την αξία της συνεργασίας, τον σεβασμό στα ζώα και σε όσους έχουν περάσει την πρώτη τους νιότη.
 Ταυτότητα παράστασης
Η Μπάντα του Δάσους
Βασισμένη στο παραμύθι των αδερφών Γκριμ «Οι μουσικοί της Βρέμης»
Κείμενο: Ελένη Ευταξοπούλου
Σκηνοθεσία: Καλλιρρόη Βελέντζα
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Καλλιρρόη Βελέντζα, Βασιλική Λαθύρη, Άρης Μπαταγιάννης, Αλέξανδρος Παυλιδης
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Πάνος Ταντής
Σκηνικά-κοστούμια: Ομάδα Re-Act
Διάρκεια: 60’
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 6 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6948930181, 6943092719

 

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ