Χάρης Ρώμας: Η ερώτηση που τον εκνεύρισε μπροστά στην κάμερα

Το «Καφέ της Χαράς» είναι προ των πυλών, καθώς η δημοφιλής σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στην παρούσα φάση οι συζητήσεις επικεντρώνονται περισσότερο στα πρόσωπα που πρόκειται να πλαισιώσουν τη σειρά με πολλούς να επιθυμούν να ξαναδούν στο σίριαλ τους αγαπημένους τους ήρωες.

Πρόσφατα, μάλιστα, η «Μπουλίτσα» που αφήσαμε νήπιο και πλέον είναι γυναίκα εξέφρασε την επιθυμία της να είναι και πάλι στο «Καφέ της Χαράς». Ωστόσο, η σχετική ερώτηση που έγινε στον Χάρη Ρώμα φαίνεται ότι τον εκνεύρισε απαντώντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό με ρώτησε κι άλλος. Είναι τόσο σημαντικό αυτό το θέμα; Από πού το είδατε ότι θα είναι; Εγώ δεν το ξέρω προσωπικά, που γράφω το σίριαλ με την Άννα. Κάποιους δεν τους εντάσσουμε γιατί δεν χωράνε στο story που φανταστήκαμε. Γιατί είμαστε δημιουργοί και φανταζόμαστε ιστορίες, έναν καινούριο κόσμο που πρέπει να λειτουργήσει. Δεν γράφουμε πάνω σε συγκεκριμένα πρόσωπα».

Από τα λεγόμενά του φαίνεται πως η Χριστίνα Αρχοντή δεν έχει συμπεριληφθεί -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- στον νέο κύκλο επεισοδίων παρά την επιθυμία τηςν να συμμετέχει.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ