Πόσα χρήματα είχε πάρει η Ζωή Λάσκαρη για τη φωτογράφιση στο Playboy;

Στο περιοδικό People και τη Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με το χρήμα, ενώ αποκάλυψε για τη Ζωή Λάσκαρη πως είχε πάρει περίπου πέντε εκατομμύρια δραχμές για τη φωτογράφισή της στο Playboy.

Στην Αθήνα ένας γνωστός του τον φέρνει σε επαφή με τον φωτογράφο Τάκη Διαμαντόπουλο και σύντομα γίνεται βοηθός του. «Δούλευε τότε για το περιοδικό Γυναίκα. Θέλω να σου πω βέβαια ότι οι άνθρωποι δεν ήθελαν βοήθεια, αλλά εγώ τους είπα “Θα κάθομαι όσο θέλετε αμισθί”. Αν αγαπάς κάτι, δεν σκέφτεσαι τα λεφτά. Χρήματα έβγαζα τον χειμώνα από άλλες χειρωνακτικές εργασίες» εξηγεί. Τολμάει να φύγει στο εξωτερικό, όπου δουλεύει μαζί με κορυφαία ονόματα του χώρου. Το καλοκαίρι του 1992, ενώ βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, δέχεται μια πρόταση από το περιοδικό Marie Claire.

«Μόλις είχε ανοίξει και μου έκαναν πρόταση αποκλειστικής συνεργασίας. Ήταν αρκετά δελεαστικό. Εκείνη την περίοδο είχα αρχίσει να δουλεύω στη Νέα Υόρκη, αλλά έκανα δύο φωτογραφίσεις τον μήνα. Το μεγαλύτερο διάστημα έκανα assisting για να βγάζω τα προς το ζην. Ωστόσο, θέλω να σου πω ότι τόσα χρόνια ως βοηθός δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους εξελίχθηκα χωρίς να το αντιληφθώ», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ