Πετράλωνα: Tον σκότωσα γιατί χτυπούσε τη μητέρα μου, είπε στην απολογία του ο 20χρονος

«Είχα σχεδιάσει από καιρό ότι θα τον σκοτώσω», δήλωσε ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του νονού του

Ότι χτυπούσε τη μητέρα του και συνεχώς την κακομεταχειριζόταν υποστήριξε κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 20χρονος από τα Πετράλωνα, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε σε κάδο των απορριμμάτων τον 52χρονο νονό του.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece Μίνα Καραμήτρου, ο 20χρονος είπε, πως είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία εδώ και πάρα πολύ καιρό και προχθές (Παρασκευή) -την ώρα που ο νονός του κοιμόταν- πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και του κατάφερε απανωτές μαχαιριές.

Είπε, μάλιστα, στους αστυνομικούς ότι αμέσως μετά πέταξε το μαχαίρι και εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι αστυνομικοί δεν πρόκειται να το βρουν ποτέ.

«Χτυπούσε τη μητέρα μου και το είχα αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό», επαναλάμβανε συνεχώς, ενώ αρκετές φορές έλεγε στους αστυνομικούς «γιατί με ρωτάτε τα ίδια πράγματα; Σας τα έχω πει όλα».

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος του 52χρονου

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων για την ανεύρεση του πτώματος του 52χρονου, ο οποίος φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 20χρονο βαφτισιμιό του στα Πετράλωνα, σύμφωνα με την ομολογία του ίδιου και της μητέρας του.

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή τη μητέρα του 20χρονου, καθώς υπήρχε μαρτυρία η οποία υποστήριξε ότι πριν από δύο ημέρες είπε σε φίλους του 52χρονου ότι ο γιος της «τον έκανε κομμάτια».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, οι αστυνομικοί αντελήφθησαν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ζητήθηκε η συνδρομή ψυχιάτρου.

Μετά την εξέτασή της, διετάχθη ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική.

Ψάχνοντας στη χωματερή για να βρουν το τεμαχισμένο σώμα του 52χρονου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να φωτίσουν την τραγική οικογενειακή ιστορία.

Ο 20χρονος θα οδηγηθεί αύριο (30/12) στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Την ίδια ώρα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν αίμα σε τρία δωμάτια του σπιτιού του 20χρονου και πάνω σε κουβέρτες.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα.

Ακόμη, έγινε έρευνα σε δύο κάδους σκουπιδιών, τους οποίους υπέδειξε ο 20χρονος ως αυτούς στους οποίους πέταξε τις σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα του νονού του.

Ο δήμος Αθηναίων ενημέρωσε την αστυνομία ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι είχαν αδειάσει ήδη δύο φορές.

newsbomb

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ