Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν μία από τις καλύτερες- χειρότερες στιγμές της ζωής μου

 Συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι YES» έδωσε ο ηθοποιός, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει πάει σε κάποια δραματική σχολή, ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα του.

«Είμαι ντροπαλός ως άνθρωπος. Έχω κάνει πολλές τρέλες όταν ήμουν πιο μικρός. Έπινα αλκοόλ και οδηγούσα γρήγορα. Το γεγονός ότι είμαι ζωντανός και αρτιμελής αυτή τη στιγμή, πραγματικά όταν σκέφτομαι το παρελθόν μου, λέω είμαι πολύ τυχερός. Νόμιζα ότι ήμουν στο… απυρόβλητο, ότι δεν με ακουμπάει κανείς. Δεν θα κάτσω να δω το GNTM, δεν μου καλύπτει καμία ανάγκη.

Εγώ δεν είμαι σπουδαγμένος ηθοποιός, αλλά έχω πάρει βραβείο. Η πορεία μου σε αυτό δείχνει ότι εγώ το υποστηρίζω και υπάρχει μια εξέλιξη. Εγώ δεν έχω πάει σε σχολή να σπουδάσω υποκριτική, την υποκριτική την έχω μάθει μέσα από τη δουλειά και μέσα από τη δική μου προσωπική έρευνα.

Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν μία από τις καλύτερες – χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Είναι μια επίπονη διαδικασία να χάνεις τον πατέρα σου…» Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ