Λαμία: Κυνηγός πυροβόλησε και σκότωσε αγριογούρουνο μέσα σε χωριό

Χαμός έγινε το πρωί του Σαββάτου στο χωριό Νέο Κρίκελλο, έξω από τη Λαμία, όταν κυνηγός πυροβόλησε και σκότωσε αγριογούρουνο μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

 

Κάτοικος του Νέου Κρικέλλου κατήγγειλε: 

 

«Σήμερα στις 10 το πρωί, στο Νέο Κρίκελλο ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου σε οικόπεδο έφεραν 3 σκυλιά κυνηγώντας ένα αγριογούρουνο, το οποίο το είχαν εγκλωβίσει σε οικόπεδο φραγμένο.

 

Εμείς βγήκαμε έξω να δούμε τι συμβαίνει και ήμασταν το τονίζω 6 με 7 άτομα έξω. Και ήρθε  ο κύριος από παρέα κυνηγιού του Γοργοπόταμου με την καραμπίνα τρέχοντας, ο οποίος εισέβαλε σε ξένη ιδιοκτησία και πυροβολούσε μέσα στα σπίτια που υπάρχουν γύρω του παιδιά, ηλικιωμένοι… (έριξε 5 με 6 πυροβολισμούς)  Αυτός δεν είναι άνθρωπος…? Να φωνάξει μπείτε μέσα, να πυροβολήσει αν και δεν επιτρέπεται.. να πει κάτι… μόνο τον ένοιαζε το θήραμα!!! Μαζεύτηκαν 10 άτομα από την παρέα να φορτώσουν το θήραμα και κανένας άξεστος δεν είπε κάτι…

 

Και εγώ ρωτάω που είναι ο κυνηγητικός σύλλογος; Επιτρέπεται το κυνήγι και οι πυροβολισμοί σε κατοικημένη περιοχή? Θα έπρεπε να ντρέπονται οι υπεύθυνοι που είναι αρμόδιοι… μόνο αν σκότωνε κανέναν άνθρωπο θα γινόταν ντόρος;; Το θέμα είναι να μην γίνει το κακό… Που είναι ο κυνηγητικός σύλλογος ? Μόνο να παίρνουν τα λεφτά από τις άδειες είναι άξιοι?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ….

 

Ήθελα άπλα να αναφέρω το συμβάν που ήμουν μπροστά, σαν αναγνώστρια.»

 lamiareport.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ