Κλείδωσε η Κατερίνα Στικούδη για την παρουσίαση του My Style Rocks

Μυστήριο επικρατούσε μέχρι πριν λίγη ώρα σχετικά με το ποια παρουσιάστρια θα αναλάβει τα ηνία του επόμενου κύκλου του My Style Rocks.

Οι «παλιές» Ευαγγελία Αραβανή και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν τα δυο ονόματα που «έπαιζαν» δυνατά για τη συγκεκριμένη θέση. Όμως υπήρχε άλλο ένα όνομα που ακούστηκε και έφερε τα πάνω-κάτω, και αυτό δεν είναι άλλο από της εκρηκτικής Κατερίνας Στικούδη.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» στο ΣΚΑΪ, δεν έχασε την ευκαιρία, και προκάλεσε την Κατερίνα Στικούδη να την προκαλέσει να βγει στον «αέρα» και να του απαντήσει αν ισχύουν οι φήμες πως αναλαμβάνει την παρουσίαση του My Style Rocks.

Η τραγουδίστρια δεν του χάλασε το χατίρι και ενώ ο Νίκος Μουτσινάς βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα, ακούστηκε η φωνή της Κατερίνας Στικούδη να του λέει: «Ισχύει! Ναι, είναι γεγονός» επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες.

Μάταια ο Νίκος Μουτσινάς προσπάθησε να μάθει μερικές λεπτομέρειες ακόμα και την ρωτούσε επίμονα για τα μέλη που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή.

Η Κατερίνα Στικούδη όμως του έδωσε ραντεβού για τις 15 Γενάρη αφού του υποσχέθηκε πως θα βρεθεί στο πλατό του ώστε να πιούν μαζί καφέ και να τα πουν από κοντά.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ